schrijf u nu in voor dé inpakworkshop tijdens ‘Spring Delight Week’!

verras uw klanten met een mooi, verzorgd en professioneel ingepakt cadeau!

VOL; inschrijven is helaas niet meer mogelijk!

 

Tijdens een gezellige maar vooral leerzame workshop op maandag 13 februari leert u praktische tips en trucs om van uw cadeaus ware geschenken te maken.
Deze gratis workshop is perfect om inspiratie op te doen voor de mooiste cadeaus, inpaktechnieken en het gebruik van verschillende materialen. Leer de fijne kneepjes van het inpakken voor elke feestelijke gelegenheid.

 

wat houdt de workshop in
Workshopleidster Saskia laat u in ca. 1,5 uur handige tips en trucs zien om van uw cadeaus ware geschenken te maken! Saskia oefent verschillende inpaktechnieken met u, alles wat u nodig heeft om van elk cadeau een prachtig en exclusief geschenk te maken.
De workshop is geheel gratis en is inclusief koffie/thee. Het inpakmateriaal wordt ter beschikking gesteld door exposant Dillewijn Zwapak. De workshop vindt plaats ín de stand van Dillewijn Zwapak, op locatie D1.01.

 

De workshop wordt maandag op twee momenten aangeboden:
Workshop 1 – 9.30 uur = VOL; inschrijven voor de workshop om 9.30 uur is helaas niet meer mogelijk!
Workshop 2 – 13.30 uur = VOL; inschrijven voor de workshop om 13.30 uur is helaas niet meer mogelijk!

Schrijf u snel in want we hebben slechts een beperkt aantal plaatsen ter beschikking en vol = vol.

hoogwaardige inpakmaterialen van Dillewijn Zwapak
Dillewijn Zwapak is gespecialiseerd in hoogwaardige inpakmaterialen, waaronder bedrukte en onbedrukte verpakkingen, bloemisterij-artikelen, bij-stekers, tassen en decoratiematerialen. Daarnaast biedt het ruime assortiment van Dillewijn Zwapak al het denkbare om uw cadeaus nét dat beetje extra te geven zoals lint, gelukspoppetjes, etiketjes en meer!

 

Kunt u niet deelnemen aan de workshop maar wilt u wel graag tips over het inpakken van cadeaus? U bent van harte welkom om mee te kijken tijdens de workshop en inspiratie op te doen voor uw cadeaus!

Graag tot dan!