schrijf u in; seminar social media!

strategie, tips, tricks en best practices!

Let op; deze sessies worden gegeven in het Duits


Burkhard Asmuth is ervaren spreker, docent, online marketing ‘guru’ en eigenaar van het bedrijf Contunda. Burkhard verteld u tijdens een kort seminar hoe u als zelfstandig ondernemer optimaal gebruikmaakt van social media. In een kennissessie van ca. 1 tot 1,5 uur geeft Burkhard praktische tips en trucs en laat hij ‘best practices’ zien. De seminar van deze veelgevraagde spreker wordt u bij Trends & Trade gratis aangeboden. Burkhard heeft ruim 8 jaar ervaring en heeft inmiddels ruim 250 websites gecreëerd en geoptimaliseerd! Komt dat zien en doe uw voordeel met de opgedane kennis!

 

kennissessie social media
De kennissessie wordt op dinsdag 14 februari op twee momenten aangeboden en vindt plaats in het restaurant:

sessie 1 – 9.30 uur
sessie 2 – 11.30 uur

 

TrendsTrade-inschrijfbutton-NL