gratis stylingtour tijdens Spring Delight week!

dé stylingtips voor het voorjaar van 2017

 

Bent u op zoek naar inspiratie voor het voorjaarsseizoen? Bezoek Trends & Trade tijdens de inspiratieweek en schrijf u gratis in voor een styling tour bij Trends & Trade! Deze tour wordt gegeven door onze styliste Inez op donderdag 16 februari & vrijdag 17 februari. U bent van harte welkom samen met uw inkooppartner (2e gemachtigde op uw klantenpas) met Inez op pad te gaan.

 

stylist Inez gaat met u op pad bij Trends & Trade!
Schrijf u in voor een gratis styling tour op donderdag 16 of vrijdag 17 februari en raak geïnspireerd door dé stylingstips voor dit voorjaar!
Styliste Inez neemt u mee door Trends & Trade en laat u in een uurtje zien hoe u sfeervolle productcombinaties maakt, welke exposanten onmisbaar zijn en beantwoordt graag uw vragen met betrekking tot styling! Dit alles in het kader van dé voorjaarstrend voor 2017: Garden Delight!

 

Wat kunt u verwachten?
U maakt een tour door Trends & Trade samen met Styliste Inez. Samen met u maakt zij een levend moodboard op een Deense kar. Inez laat u zien wat de basis voor de trend van dit voorjaar is en hoe u deze makkelijk aanvult met voor u relevante producten! De tour duurt ca. een klein uurtje en u gaat gegarandeerd met leuke tips en veel inspiratie de volgende inkoopronde tegemoet!

 

Deze tour t.w.v. €150,- wordt u gratis aangeboden. Schrijf u in voor een styling tour op donderdag 16 of vrijdag 17 februari!

 

De stylingtour wordt donderdag en vrijdag op drie momenten aangeboden:
Tour 1 – 10.00 uur

Tour 2 – 13.00 uur

Tour 3 – 15.00 uur

 

Inschrijven voor deze tour is mogelijk tot zondag 12 februari, er zijn per workshop een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Op maandag 13 februari ontvangt u bericht over uw eventuele deelname!

Schrijf u snel in want we hebben slechts een beperkt aantal plaatsen ter beschikking en vol = vol.

 

TrendsTrade-inschrijfbutton-NL

 

 

 

 

 

TrendsTrade-Stylingtour-Inez-inspiratie-miniover styliste Inez
Inez werkt als styliste bij Trends & Trade en Fashion Extras en is opgeleid tot bloemist en interieurstylist. Daarnaast heeft Inez veel feeling voor alles dat te maken heeft met fashion. Haar inzet loonde zich al vele malen bij het stylen van verschillende stylingpunten binnen beide locaties maar ook bij het adviseren van klanten!