schrijf u in voor een gratis styling tour!

dé stylingtips voor het voorjaar van 2017

middels een inspirerende tour door Trends & Trade!
VOL; inschrijven is helaas niet meer mogelijk!

Op maandag 16 en dinsdag 17 januari heeft u de mogelijkheid een persoonlijke Garden Delight tour te doen met onze styliste Inez Hesen! U bent van harte welkom samen met uw inkooppartner (2e gemachtigde op uw klantenpas) met Inez op pad te gaan. Zij laat u in een uurtje zien hoe u sfeervolle productcombinaties maakt, welke exposanten u niet mag missen en beantwoord graag uw vragen met betrekking tot styling!

 

trendstrade-stylingtour-voorjaar2017-website

Wat kunt u verwachten?
Styliste Inez neemt u mee op een tour door Trends & Trade en maakt samen met u een levend moodboard op een Deense kar. Inez laat u zien wat de basis voor de trend van dit voorjaar is en hoe u deze makkelijk aanvult met voor u relevante producten! De tour duurt ca. een klein uurtje en u gaat gegarandeerd met leuke tips en veel inspiratie de volgende inkoopronde tegemoet!

Deze tour t.w.v. €150,- wordt u gratis aangeboden. Schrijf u in voor een styling tour op maandag 16 of dinsdag 17 januari!

 

Wie is Inez?
Inez Hesen is als styliste werkzaam bij Trend & Trade. Deze enthousiaste creatieveling is opgeleid tot bloemist en interieur styliste. Met haar oog voor detail en passie voor decoreren verzorgd zij de styling en decoratie binnen Trends & Trade! Inez gaat graag met u op pad voor een styling tour over de nieuwste voorjaarstrend: Garden Delight!

Trendstrade-styliste-kersttrends-tips-2016-inez-banner