proeverij op zondag 12 februari

proeverij @ foodplein


Op zondag 12 februari staan food-exposanten DiGusti en Pepe Trade voor u klaar met een smaakvolle proeverij! Geniet van Digusti’s Italiaanse of Pape Trade’s Spaanse delicatessen op het foodplein bij Trends & Trade.

Proef en geniet, tot dan!

 

10% korting op het hele assortiment van Digusti
Naast een smaakvolle proeverij met Italiaanse delicatessen biedt Digusti op zondag 12 februari 10% korting op het hele assortiment! Profiteer en verwen ook uw klanten met deze lekkernijen.

TrendsTrade-proeverij-Digusti

 

gezond genieten bij Pepe Trade!
Pepe Trade biedt u graag een gezonde versnapering in de vorm van ‘SportFuel’. Dit zijn gezonde sportrepen van gedroogde vijgen, dadels en sinaasappel die veel energie leveren! Deze gezonde maar vooral smaakvolle repen hebben op zondag 12 februari een speciale actie-prijs.

TrendsTrade-proeverij-PepeTrade