cactussen & kamerplanten bij Trends & Trade!

onmisbaar in élke collectie: vetplanten en cactussen

 

Naast dat kamerplanten onmisbaar zijn in elk interieur, is het niet langer een artikel dat alleen verkrijgbaar is bij bloemist of tuincentrum. Denk aan een leuke vetplant voor de aankleding van uw etalage en winkel of hippe cactussen als aanvulling op een assortiment met woonaccessoires en gifts.
Exposant Floral Service biedt kamerplanten in alle vormen en maten bij Trends & Trade. In de ruime stand (60 m2!) vindt u o.a. buxus bollen, diverse soorten palmen, een diversiteit aan cactussen, voorjaarsbollen en allerlei fleurige kamerplanten.

 

TrendsTrade-Floral Service-collectie-2017-new-planten-kamerplanten-bloemen-catcussen-voorjaarsbollen_compilatiefoto

 

Bezoek de stand van Floral Service en ontdek het ruime assortiment met diverse kamerplanten!

Klik hier meer informatie over Floral Service.

Deze exposant is te vinden op locatie B2.01a. Bekijk hier de plattegrond.