maak uw interieurcollectie compleet met uniek behang

nieuwe exposant bij Trends & Trade: Puur Behang

 

Op zoek naar een must have woonaccessoire? Puur Behang ontwerpt speciaal behang naar de wensen van hun klanten, en dat is te zien in het mooie assortiment! Met meer dan 100 soorten behang van modern tot klassiek, creëert Puur Behang tijdloze ontwerpen voor woningen en commerciële omgevingen. Van luxueuze wall-coverings, wandbekleding, vliesbehang en textielbehang. Puur Behang ontwerpt, bedenkt en stelt zelf zijn unieke en stijlvolle producten samen. Daarom kiezen ook interieurontwerpers graag voor Puur Behang. Leuk als woonproduct of cadeau in uw collectie, maar ook mooi voor de aankleding van uw winkel of etalage!

 

puur-behang_exposant-trendstrade-2017-voorjaar-behang-interieur-compilatiefoto

 

Benieuwd naar de collectie van Puur Behang? Bezoek de stand en vul uw collectie aan met dit luxe product.
Deze exposant is te vinden op locatie vlonder 8. Bekijk hier de plattegrond