een week boordevol sfeer, inspiratie & beleving

 Banner website_safe the date_nl

Op zoek naar inspiratie voor het voorjaar- en zomerseizoen? Mis de Spring Delight week dan niet! Van zondag 12 tot en met zondag 19 februari organiseert Trends & Trade een week boordevol activiteiten waarbij u inspiratie opdoet voor het nieuwe seizoen. Mini-workshops, demonstraties en proeverijen zorgen voor inspiratie en beleving!

 

Interactie en inspiratie!
Naast de mogelijkheid om onderscheidende voorjaar- en zomercollecties in te kopen, kunt u gedurende deze week deelnemen aan verschillende kennissessies en mini-workshops. Daarnaast geven verschillende exposanten een demonstratie of proeverij in hun eigen stand. Aan inspiratie geen gebrek tijdens de Spring Delight week!

 

Beleving!
Dé trend voor het voorjaar: Garden Delight, zorgt bij Trends & Trade voor een zonnige sfeer. Het gevoel van een zonnige voorjaarsdag in de tuin staat centraal bij deze trend. Naast de styling passend bij deze nieuwe voorjaarstrend zorgen verschillende activiteiten voor een super toffe (of meerdere) inkoopdag(en)!
Houd website en nieuwsbrieven in de gaten voor het programma van die week!

 

Zien we u dan?