fair trade woondecoraties uit Latijns Amerika

nieuwe exposant bij Trends & Trade: Esperanza

 

Vanaf januari is het merk Esperanza toegevoegd aan het brede assortiment van Trends & Trade. Esperanza importeert fair trade producten uit Latijns Amerika vervaardigd door familiebedrijven. Hierbij vormt woondecoratie de basis van de moderne collectie. Esperanza laat zich inspireren door de trends van nu en de inbreng van kennis, kunde maar vooral de traditie van hun Latijns Amerikaanse producenten.

 

TrendsTrade-Esperanza-new-collectie-spring-2017-fairtrade-voorjaar-nieuw-banner-ws

 

Esperanza als fair trademerk

Esperanza maakt deel uit van FairPlaza, het Europese groothandelscentrum voor fair trade producten. Esperanza werkt al meer dan 20 jaar in Latijns Amerika op basis van fair trade met gezinnen die moderne producten vervaardigen vanuit traditie en vakmanschap. Langdurige handelsrelaties staan centraal waardoor, naast het verkrijgen van een goed inkomen, de producent zich algemeen kan ontwikkelen. Dit geldt niet alleen op persoonlijk vlak, maar zeker ook voor zakelijke kwaliteiten. Op deze manier wordt er een basis gelegd voor betere kansen in de toekomst, zowel voor de internationale markt als voor de lokale verkoop.

 

Hoge kwaliteit producten

De producten van Esperanza voldoen aan de hoogwaardige kwaliteit die de hedendaagse consument in Europa stelt. Door direct met de producenten te werken aan productontwikkeling kan Esperanza continue een actuele collectie aanbieden. Daarbij is Esperanza erkend door de Landelijke Vereniging van Wereldwinkels en werkt volgens deze principes van de eerlijke handel.

 

Bezoek de stand van Esperanza en ontdek hun divers assortiment met woondecoratie!

Klik hier meer informatie over Esperanza.

Deze exposant is te vinden op locatie vlonder 3 op het middenpad. Bekijk hier de plattegrond.