q

eigentijdse en betaalbare tafel-, decoratie- & keukenartikelen

nieuwe exposant bij Trends & Trade: Aerts N.V.

 

Al twee generaties lang ontwikkelt het familiebedrijf Aerts N.V. huishoud-, horeca- en geschenkartikelen van toonaangevende en hedendaagse merken zoals Salt&Pepper en Yong. In de collectie van Aerts N.V. vindt u eigentijdse producten die een breed publiek aanspreken.

 

Salt&Pepper staat bekend om het ontwerpen van eigentijdse woonaccessoires en ontwikkelt hoogwaardige collecties die gebaseerd zijn op innovatie, kwaliteit en betaalbaarheid. Salt&Pepper is geïnspireerd door mode- en designtrends van over de hele wereld. Het merk Yong biedt degelijke en hedendaagse producten waarbij een uniek en vaak minimalistisch design en een optimale ‘prijs-kwaliteitsverhouding’ voorop staan. Elk product uit de Yong collectie wordt tijdens de ontwikkelingsfase uitgebreid getest op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid, zonder daarbij het design uit het oog te verliezen. Samen vormen de merken Salt & Pepper en Yong het assortiment dat Aerts N.V. bij Trends & Trade biedt!

 

aerts-n-v-_trendstrade-2017-exposant-geschenken-interieur-design-artikelen-servies-glaswerk-compilatiefoto

 

Deze exposant is te vinden op locatie vlonder 6. Bekijk hier de plattegrond