Nieuwe exposanten!

Er zijn veel nieuwe exposanten bij Trends & Trade! Van kleurrijke bloempotten, fairtrade producten tot trendy out-door kleding! U vindt het allemaal terug op de onderstaande locaties.

 

De Home & Garden decoratie van Belgoflor die de nieuwste kleurentrends en designs op de voet volgen. Belgoflor is gespecialiseerd in import en export van bloempotten en decoratie in keramiek. Als een van de grootste importeurs van Home & Garden decoratie is deze exposant zeker een bezoekje waard voor het nieuwste in decoratie voor binnen en buiten.

 

Deze exposant is te vinden op locatie I1.01A

 

TrendsTrade_Belgaflor_banner

 

Ook FairForward is een nieuwkomer. FairForward heeft een breed assortiment in home accessoires waarbij ontwikkelingskansen worden geboden aan de makers van de producten. Zo kiest uw klant unieke producten en helpt tegelijkertijd kleine ondernemingen in ontwikkelingslanden in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

 

Te vinden op het middenpad v 8.

 

TrendsTrade_Fairforward_banner

 

Tuinieren doen we in stijl! Om die reden is Garden Girl onmisbaar in uw out-door collectie voor zomer 2015. Het zweedse merk staat bekend om haar functionele en stijlvolle kleding voor vrouwen om van tuinieren een nog leukere ervaring te maken!  Met de kwaliteit die u kunt verwachten van vrijetijdskleding in combinatie met de laatste fashion-trends is Garden Girl zeker een bezoekje waard bij uw volgende bezoek aan Trends & Trade. Te vinden op locatie A1.07.

 

“Designed by women for women”

 

TrendsTrade_GardenGirl_banner