nieuws

Trends & Trade houdt u graag op de hoogte van o.a. activiteiten, aanbiedingen en speciale acties. Als pashouders ontvangt u daarom met regelmaat onze digitale nieuwsbrieven. Mocht u de nieuwsbrief niet ontvangen, laat het ons dan weten via info@trendstrade.com, zodat wij dit aan kunnen passen.

 

nieuwsberichten

trend-tip: vintage floral prints

combineer “vintage floral prints” met uw huidige collectie!

wij zijn verliefd op de floral-trend

 

Steeds vaker zien we verschillende vintage bloemenprints terug in het interieur. Niet alleen op posters en schilderijen maar ook op kussens, gordijnen en andere stoffen in huis. Drukke motieven en bloemenprints zijn even uit beeld geweest, nu is de floral-trend helemaal terug van weggeweest!

Wij zijn een beetje verliefd geworden op deze trend. Daarom hebben we speciaal voor u een aantal producten geselecteerd om u te inspireren. We hebben daarbij de perfecte combinatie gemaakt van producten die u vindt bij Trends & Trade én Fashion Extras!

 

 

home, gift & garden fashion accessoires!


Ook binnen fashiontrends zijn “vintage floral prints “ niet weg te denken.
Combineer producten uit de floral-trend met uw huidige collectie om deze een luxe uitstraling te geven. Het experimenteren met modeaccessoires zal uw additionele verkopen ten goede komen!

 

Met uw Trends & Trade klantenpas heeft u automatisch toegang tot de cash & carry én webshop van Fashion Extras!

 

 

heeft u interesse in deze producten?

Beneden vindt u een overzicht van de producten, de naam van de exposanten en waar u deze exposanten vinden kunt!

 

 

 1. 1. Set gebaksvorkjes – Pantrex BV, locatie H1.06 ( Trends & Trade )
 2. 2. Servies – Pantrex BV, locatie H1.06 ( Trends & Trade )
 3. 3. Zonnebril – Borghans Saul ( Fashion Extras )
 4. 4. Wand decoratie – Wallsigning.nl, locatie Vl.4 ( Trends & Trade )
 5. 5. Portemonnee – Me Lady ( Fashion Extras )
 6. 6. Tas – Bdifferent ( Fashion Extras )
 7. 7. Jurk – Bdifferent ( Fashion Extras )
 8. 8. Room spray – Home Delight, locatie F1.06a (Trends & Trade )
 9. 9. Sandaal – V.O.F. Van den Abbeelen ( Fashion Extras )
 10. 10. Body crème –  Health & Beauty International ( Fashion Extras )
 11. 11. Wand decoratie – Wallsigning.nl, locatie Vl.4 ( Trends & Trade )

 

neem een kijkje in de vernieuwde stand van Kersten!

styliste Inez neemt u mee in de stand van exposant Kersten

 

dubbel zoveel producten en inspiratie!

De stand van exposant Kersten is in oppervlakte verdubbelt en gerestyled. Dit betekent dubbel zoveel producten én twee keer zoveel inspiratie voor u!

Om u te inspireren heeft Kersten verschillende “kamers” ingericht. Elke kamer heeft een eigen sfeer waarin de speciaal geselecteerde producten gepresenteerd worden. Inkopen doen wordt hierdoor nog makkelijker, leuker en u wordt volop geïnspireerd.

 

Reden genoeg voor een bezoek aan Trends & Trade! U vindt de stand van Kersten op locatie L1.01.

NEW bij Eigen en Anders!

rubberen opbergmanden en vrolijk Oosters servies

 

Eigen en Anders heeft het assortiment aangevuld met nieuwe producten en daar worden wij enthousiast van! Naast unieke, handgemaakte woonaccessoires en klein-meubelen van gerecycled hout of oude metalen voert Eigen en Anders nu ook een stoere collectie rubberen manden én een vrolijk assortiment Oosters servies!

 

 

Kom snel kijken in de stand van Eigen en Anders bij Trends & Trade en vul uw collectie aan met de unieke woonaccessoires en klein-meubelen!

 

U vindt Eigen en Anders op locatie B2.13.

verhuisberichten en uitbreidingen van een aantal exposanten

blijf op de hoogte van het aanbod bij Trends & Trade

Het aanbod van Trends & Trade is weer flink vernieuwd. Dat betekend dat er behoorlijk wat vernieuwingen zijn bij onze exposanten. Een aantal exposanten hebben uitgebreid met een extra locatie of zijn van locatie gewijzigd. We brengen u graag op de hoogte van deze wijzigingen:

 

uitbreidingen:

 

verhuisberichten:

 

naamswijzigingen

 

beëindigingen:

 • Pepe Trade

 


 

alle uitbreidingen op een rijtje:

 

H. Pijls en Zonen

 

Graag informeren wij u over de extra locatie van H. Pijls en Zonen waar zij een nieuw assortiment van (klein)meubelen aanbieden. Naast de al bekende locatie A2.03 vindt u H. Pijls en Zonen nu ook op locatie A2.18.

 

H. Pijls en Zonen is een groothandel met een snel wisselende collectie bestaande uit verzilverde producten, hout, riet, ijzer, gietijzer en glas. Eigentijdse producten met een vleugje nostalgie.

 

The Family House

De stand van The Family House is in februari uitgebreid waardoor ze een nog grotere collectie kunnen aanbieden in hun huidige stand. U vindt de grotere stand van The Family House op locatie A2.21.

 

The Family House is al meer dan 30 jaar fabrikant van keramiek! Hierdoor heeft The Family House een uitlopend trendy assortiment van keramische potten, vazen, waxinehouders en lantaarns onder de merken Gina Da, Pots Only en One Love bij Trends & Trade.

 

Bommels conserven

De stand van Bommels Conserven is in februari uitgebreid waardoor ze een nog grotere collectie kunnen aanbieden! U vindt het ruime en vooral smaakvolle aanbod van Bommels Conserven op het foodplein.

 

Bij Bommels Conversen vindt u een divers assortiment waaronder cocktails van Quai Sud, koekjes van Cartwright & Butler, zout van Halen Mon, thee van Whittard, chocolade van Van der Burgh etc. Deze producten lenen zich perfect als cadeau, als vrolijke bijverkoop of als smaakvolle toevoegingen in een keukencollectie.

 

 

Kersten

De stand van Kersten wordt deze week uitgebreid waardoor ze een nog grotere collectie woonaccessoires en decoratie kunnen aanbieden! U vindt de grotere stand van Kersten op locatie J1.01 + K1.02.

 

Kersten B.V. biedt woondecoratie en lifestyle-artikelen voor huis en tuin. Met een deskundig team wordt twee keer per jaar een geheel nieuwe collectie samengesteld, die zoveel mogelijk aansluiten op de laatste trends en ontwikkelingen. Kersten biedt hierdoor een uitgebreid assortiment aan in vier verschillende woonstijlen.

 

 

 


het verhuisbericht van deze maand:

 

Promotion Design -> heet vanaf nu Desiree Home Decorations

 

 

 

Exposant Promotion Design heeft een nieuwe naam en gloednieuwe stand bij Trends & Trade. Vanaf februari wijzigt Promotion Design haar naam in Desiree Home Decorations. Desiree Home Decorations presenteert het vrolijke assortiment vanaf medio februari in een gloednieuwe stand. Bezoek locatie A2.09 voor handgemaakte decoratietaarten en cupcakes, lieve pluche knuffelbeesten en heerlijke huisparfums!

Desiree Home Decorations heeft een eigen productielijn van handgemaakte decoratietaarten, gebak, petit fours en cakes & cupcakes. Daarnaast importeren ze mooi pluche en vertegenwoordigen ze een heerlijke geurenlijn van huisparfums uit Italië.

 

 

MIX & MATCH met de leukste voorjaarsproducten

creëer uw eigen ‘New Vintage’ look

 

 

Een vintage stijl kunt u op vele manieren creëren. U hoeft niet alle brocante markten af te struinen voor het perfecte plaatje, ook met nieuwe producten kunt u een vintage look creëren. Juist de combinatie van oud en nieuw geeft de collectie een uniek aanzien.

 

Benieuwd naar welke voorjaarsproducten onmisbaar zijn om een frisse New Vintage trendlook te creëren? Wij hebben een leuke MIX & MATCH voor u samengesteld zodat u nog makkelijker kunt inkopen bij Trends & Trade. Zo oogt uw collectie ‘vintage’, maar dan in een nieuw en fris voorjaarsjasje!

 

 

U vindt deze producten bij de volgende exposanten:

 1. 1. kandelaar – Be-Uniq, locatie L1.01
 2. 2. kunstplant – Diga Colmore, locatie A1.12/A1.11
 3. 3. bord – Bridg, locatie G1.04
 4. 4. glazen vaas – Fidrio BV, locatie L1.43
 5. 5. kussen – Home Delight, locatie F1.06a
 6. 6. beker – Bridg, locatie G1.04
 7. 7. gekleurde vaasjes – Ginger Lifestyle, locatie A1.13
 8. 8. klok – Evenaar, locatie J2.03
 9. 9. kistje – Wolvies shop, locatie L1.05
 10. 10. kruik – Be-Uniq, locatie L1.01
  & kunstbloem – Fidrio BV, locatie L1.43
 11. 11. kandelaar – Be-Uniq, locatie L1.01
 12. 12. kandelaar – Be-Uniq, locatie L1.01
 13. 13. vaasje vogel – Daan Kromhout H1.10/G1.09
 14. 14. kaarsen – Rustik Lys BV, locatie H2.19

 

durf te combineren met diverse stijlen

De afgelopen seizoenen was het combineren van diverse stijlen en materialen een pré om de perfecte collectie samen te stellen. Bij deze voorjaarstrend is dat niet anders. We combineren weer volop met producten in verschillende stijlen en afwijkende materialen. Echte vintage producten met grote statement vazen en producten van natuurlijke materialen geven uw collectie een echte eigenheid. Producten mogen bij deze trend ‘New Vintage’ best van elkaar afwijken zolang de kleurbasis maar enigszins rustig is in bijv. pasteltinten. Denk aan oudroze, vaalgroen en lichtblauw als trendkleur.

nieuwe exposant bij Trends & Trade: Natives

Natives ♥ retro vintage

 

 

Natives, de nieuwste aanwinst op het gebied van exposanten bij Trends & Trade, houdt van retro vintage. Maar ook van grappige katten, lelijke honden, lekker eten, lekker drinken en een gezellige tijd met goede vrienden! Dit zie je terug in de originele creaties in de collecties van het van origine Franse merk. De decoratieve producten van Natives zijn vooral te beschrijven als een beetje gek, gedurfd en grappig.

 

 

producten met humor

 

Natives heeft een zeer uiteenlopend assortiment, boordevol producten met een vrolijke knipoog. Denk aan producten voor de aankleding van de badkamer en de keuken, grappige items voor huisdieren, schoonmaakspulletjes en leuke gifts voor kinderen. Collecties zijn voorzien van een Natives-sausje: retro vintage met een Franse touch. Perfect als decoratie of als cadeau item!

 

Bezoek Trends & Trade en vul uw collectie aan met de humoristische producten van Natives. U vindt Natives op locatie B1.17.

 

nieuwe exposant bij Trends & Trade: Greenomic

exclusieve delicatessen voor elke foodlover

 

Het foodplein is aangevuld met een nieuwe leverancier; Greennomic. Deze exposant staat bekend om haar Italiaanse specialiteiten zoals pastasauzen, tapenades en de gezonde extra vierge olijfoliën in diverse smaken. Ook voor zoete lekkernijen kunt u bij Greenomic terecht. De lekkerste bonbons, dragees en speciale theesetjes kunt u ook vinden in de stand van Greenomic. Dit maakt het aanbod van Greenomic volledig en gevarieerd.

 

het perfecte cadeau item voor elke retailer

Naast dat Greenomic zo’n lekkere foodproducten aanbiedt, is deze exposant ook expert op het gebied van verpakkingen. Alle producten zijn verpakt in een luxe verpakking en stralen één en al exclusiviteit uit. Met de producten van Greenomic biedt u dus niet alleen een top product maar ook een geschikt cadeau. Combineer deze foodproducten met producten uit uw huidige collectie voor een aantrekkelijke giftset of maak een combinatie van verschillende Italiaanse delicatessen.

 

Bezoek nu de stand van Greenomic bij Trends & Trade en vul uw collectie aan met de speciale food en gift producten van Greenomic. U vindt Greenomic op locatie A1.04.

 

NIEUW: exclusieve bonbons van Manfred Spaargaren bij Trends & Trade

gegarandeerd smullen; alleen het beste is goed genoeg!

 

Niet zomaar chocolade, nee. Dit is chocolade van Manfred Spaargaren! Manfred maakt en verkoopt een groot assortiment met de heerlijkste door hem zelf ontwikkelde bonbons. En Manfred is een bon-vivant én smaakalchemist. Hij volgt lifestyletrends maar ambacht voert de boventoon. Denk aan traditionele smaken als vers gebrande noten, koffie en zelfgemaakte esprits (geest van de likeur). Met moderne chocoladekeukens in Uithoorn worden dagelijks nieuwe smaakcombinaties samengesteld en geproefd. Manfred Spaargaren is al jaren een begrip voor toprestaurants, hotels en de betere banketbakkers. En vanaf nu ook verkrijgbaar bij Trends & Trade. 

duurzaam en eerlijk

De chocolade van Manfred is lekker, daar is geen twijfel over mogelijk. Daarnaast is de chocola eerlijk en duurzaam. Alleen de beste en meest zuivere ingrediënten worden gebruikt voor de bonbons. Daarbij hoort dat de chocolade op een duurzame manier is geteeld. Daarom wordt de cacao ingekocht bij Callebaut. Zij hanteren een speciaal programma dat zich richt op het verbeteren van het leven van cacaoboeren en hun gezinnen.

 

de lekkerste en meest exclusieve collecties bonbons

Mocht u door bovenstaande nog niet overtuigd zijn; Manfred Spaargaren maakt als enige chocolatier in Nederland zijn eigen esprits (likeuren). Likeuren zoals tonkabonen esprit, vanille esprit en saffraan esprit voor het parfumeren van zijn exclusieve collectie bonbons. De bonbons van Manfred Spaargaren confiserie worden vervaardigd op de Zwitserse methode en worden niet in een vorm gegoten zoals de bekende Belgische bonbons, want dan krijg je een te dikke laag chocolade.

 

vrolijke collectie speciaal voor de feestdagen

Ook leuk, Manfred Spaargaren speelt goed in op elk seizoen. Zo vindt u in aanloop naar Pasen een vrolijke collectie aan chocolade paashazen en tijdens Kerst uiteraard de bekende en Kerst chocolaadjes. Daarnaast vindt u naast de luxe bonbons ook heerlijke notenmelanges en koekjes. Kom proeven en verwen ook uw klanten met deze heerlijke bonbons!

 

U vindt Manfred Spaargaren Confiserie op locatie A1.02.

het kleurenpalet van Amzona krijtverf

helemaal in lijn met de voorjaarstrend ‘New Vintage’

Helemaal in lijn met de trend New Vintage biedt Amazona krijtverf om de perfecte ‘vintage look’ te creëren. Maak uw collectie onderscheidend door hier uw eigen touch aan te geven met krijtverf of wax. Hierdoor creëert u een heel eigen signatuur op uw collectie en uw winkelaanbod wordt daarmee nog aantrekkelijker.

 

 

Ideaal om uw eigen stijl te creëren

U kunt deze krijtverf toepassen op (klein) meubels en accessoires ter decoratie. Maar denk ook aan het verven van houten wandpanelen om uw etalagepresentatie in uw eigen stijl aan te passen. Zo kunt u op een goedkope manier bij elke presentatiewissel een nieuw beeld neerzetten met slechts simpele ingrepen.

dé trendkleuren van dit voorjaar

De kleuren van Amazona passen naadloos in het kleurenpalet van de trend van dit voorjaar: ‘New Vintage’. Mooie pastelkleuren met een rustige ondertoon. Door het gebruik van verschillende verftechnieken kunt u verschillende vintage stijlen creëren.

 

veelzijdig aanbod van Amazona

Naast deze voorjaarskleuren vindt u bij Amazona een diverse productlijn met verschillende kleuren en type verf, geschikt voor binnenmuren en meubels. De verf is super dekkend, vrij van giftige stoffen, anti-allergisch, ademend en nat afwasbaar. Alle kleuren zijn in 0,75 liter en 4 liter verkrijgbaar via Trends & Trade.

 

 

In de stand van Amazona op locatie K1.03 vindt u naast de verfproducten en een eigen kwastenlijn tevens het boek Krijtverf & kalkwas waarin volop praktische informatie en inspiratie over het werken met krijtverf, kalkwas en colourwax staan.

 

meer informatie over Amazona vindt u hier.

maak gebruik van onze transport- & inpakservice

inkopen, afrekenen en met een lege auto naar huis!

 

Team Trends & Trade staat graag voor u klaar. Wij begrijpen dat inkopen leuk is, maar dat de handelingen om producten in uw winkel te krijgen soms wat minder leuk kunnen zijn. De producten inpakken, in uw auto laden en uitladen kosten soms veel tijd. We helpen u graag. Bijvoorbeeld met het transporteren van de ingekochte goederen en/of het inpakken daarvan!


transportservice

Een inkoopbezoek aan Trends & Trade gepland, maar geen passend transport voor handen? Of net iets meer of groter ingekocht dan u van te voren had ingeschat? Maak dan gebruik van Trends & Trade transportservice, waarbij u de ingekochte artikelen laat bezorgen.

Bent u tijdens uw volgende inkoopbezoek van plan gebruik te maken van onze transportservice, houdt er dan rekening mee dat uw levering gereed gemaakt moet worden voor verzending en u tijdig (ca. een uur voor sluitingstijd) door de kassa dient te gaan.
Vraag onze medewerkers aan de servicebalie naar de voorwaarden, tarieven en levertijden!

 

inpakservice

Combineer de transportservice met onze inpakservice voor extra gemak. De te transporteren goederen worden dan door ons ingepakt. Elke levering verpakken we zo efficiënt mogelijk, wanneer u gebruikmaakt van de inpakservice. Transport- en eventuele verpakkingskosten worden per opdracht bekeken, afhankelijk van het volume en leveringsadres.

Vraag bij uw volgende inkoopbezoek onze medewerkers naar meer informatie.

 

Graag tot ziens!

 

stylingtips van stylisten Marco & Inez

inspiratie voor uw eigen collectie, winkelpresentatie of etalage!

Lees deze stylingtips van Marco & Inez over de nieuwe voorjaarstrend New Vintage en doe inspiratie op voor uw eigen collectie, winkelpresentatie of etalage!

stylingtip van Marco

 

presenteer úw verhaal!

Producten met een verhaal zijn veel interessanter dan een zelfde product met alleen een prijskaartje.
Gebruik bijvoorbeeld fotolijsten in uw presentatie met een handgeschreven verhaaltje of tip over een product of de collectie. Dit kan een Fair Trade product zijn waar een mooi verhaal achter zit of een product waarbij u zelf een verhaal maakt. In dat laatste geval biedt u context, een opmerking of tip bij het product waardoor uw klanten een gevoel van authenticiteit krijgen bij het product.

 

verkoop stimuleren

Presenteer uw eigen verhaal met behulp van labels, prikkers, staanders of fotolijstjes en licht een aantal producten uit, om de verkoop daarvan te stimuleren.

 

 

stylingtip van Inez

 

oud in een nieuw jasje

Een vintage stijl kunt u op vele manieren creëren. U hoeft niet alle brocante markten af te struinen voor het perfecte plaatje, ook met nieuwe producten kunt u een vintage look creëren. Juist de combinatie van oud en nieuw geeft de collectie een uniek aanzien. Denk bij de aanschaf van een vintage collectie bijvoorbeeld aan grote glazen vazen met een paarlemoer glans van Fidrio, kleden met een grof stiksel verkrijgbaar bij Home Delight en producten die zijn gemaakt volgens het cradle-to-cradle principe. Frisse zijdetakken of voorjaarsbloemen van Colours & Green en W.deJong&Zn. geven het geheel een verrassend voorjaarsgevoel. Zo oogt uw vintage collectie ‘oud’, maar dan in een nieuw en fris voorjaarsjasje.

 

durf te combineren met diverse stijlen

De afgelopen seizoenen was het combineren van diverse stijlen en materialen een pré om de perfecte collectie samen te stellen. Bij deze voorjaarstrend is dat niet anders. We combineren weer volop met producten in verschillende stijlen en afwijkende materialen.

Echte vintage producten met grote statement vazen en producten van natuurlijke materialen geven uw collectie een echte eigenheid. Producten mogen bij deze trend ‘New Vintage’ best van elkaar afwijken zolang de kleurbasis maar enigszins rustig is in bijv. pasteltinten. Denk aan oudroze, vaalgroen en lichtblauw als trendkleur.

 

Bij o.a. exposanten Be-Unique, Evenaar, Light & Living en Van Manen Veenendaal vindt u prachtig vintage decoratiemateriaal zoals vaasjes, ‘oude’ brocante kistjes en mooie trapjes. Producten met een natuurlijke look zoals papier-maché manden en hout trapjes (nog altijd even gewild) zorgen voor rust in uw styling. Mix en match dus naar hartenlust dit voorjaar!

exclusieve bloemenworkshop tijdens kick-off voorjaar!

schrijf u in voor een gratis lenteworkshop met bloemen!

Deze workshop is vol, inschrijven is helaas niet meer mogelijk
Wat is er leuker dan het voorjaar aftrappen met een vrolijk zelfgemaakt bloemarrangement? Bloemist Ilse Rambags geeft op maandag 5 februari een gezellige workshop in het kader van de lente! Een deel van de stand van exposant Van Mil wordt omgetoverd tot workshopruimte. Ilse gaat samen met u aan de slag om een leuk voorjaarsbloemstuk te maken!

Samen met leverancier Van Mil heeft Ilse een workshop voorbereid waar inspiratie voor het voorjaar voorop staat. Doe mee aan de workshop en maak in ca. 1,5 uur een mooi bloemarrangement waarbij u gebruikmaakt van producten die u bij Trends & Trade kunt vinden. Onder andere leverancier Paul Janssen is met zijn ruime assortiment Oasis en gereedschap bij het maken van bloemstukken onmisbaar!

Schrijf u snel in, want vol = vol!

Over Ilse:
Ilse Rambags is alom geprezen bloemist en tevens pashouder bij Trends & Trade. Voor haar winkel Bloemsierkunst de Kogeldistel organiseert ze cursussen, workshops en shows. Wie kunnen we beter vragen een workshop te geven dan één van onze eigen klanten? Vraag Ilse tijdens de workshop gerust naar haar bevindingen en tips!

save the date 4 & 5 februari – kick-off voorjaarsseizoen

Let spring begin!

 

 

Op zondag 4 en maandag 5 februari staat Trends & Trade in het teken van voorjaar. Hoewel er al vanaf medio december volop voorjaarsartikelen te vinden zijn bij Trends & Trade, trappen we het voorjaar graag af met een klein feestje.

 

Tijdens de kick-off doet u inspiratie op door proeverijen, een leuke workshop voor bloemisten en een stylingtours met styliste Inez!

 

Daarnaast is dit dé gelegenheid om eens een kijkje te nemen bij één van onze nieuwe exposanten en natuurlijk de nieuwe collecties van tientallen anderen!

 

→ exclusieve bloemenworkshop tijdens kick-off voorjaar!

 

schrijf u in voor een gratis lenteworkshop met bloemen!

Wat is er leuker dan het voorjaar aftrappen met een vrolijk zelfgemaakt bloemarrangement? Bloemist Ilse Rambags geeft op maandag 5 februari een gezellige workshop in het kader van de lente! Een deel van de stand van exposant Van Mil wordt omgetoverd tot workshopruimte. Ilse gaat samen met u aan de slag om een leuk voorjaarsbloemstuk te maken!

Samen met leverancier Van Mil heeft Ilse een workshop voorbereid waar inspiratie voor het voorjaar voorop staat. Doe mee aan de workshop en maak in ca. 1,5 uur een mooi bloemarrangement waarbij u gebruikmaakt van producten die u bij Trends & Trade kunt vinden. Onder andere leverancier Paul Janssen is met zijn ruime assortiment Oasis en gereedschap bij het maken van bloemstukken onmisbaar!

Schrijf u snel in, want vol = vol!

 

Over Ilse:
Ilse Rambags is alom geprezen bloemist en tevens pashouder bij Trends & Trade. Voor haar winkel Bloemsierkunst de Kogeldistel organiseert ze cursussen, workshops en shows. Wie kunnen we beter vragen een workshop te geven dan één van onze eigen klanten? Vraag Ilse tijdens de workshop gerust naar haar bevindingen en tips!

 

→ Schrijf u in voor een inspirerende stylingtour bij Trends & Trade

 

ontdek de voorjaarscollectie bij Trends & Trade met een inspirerende tour

Bent u opzoek naar praktische tips om uw winkelpresentatie of etalage geheel in de juiste voorjaarssfeer in te richten? Of bent u heel nieuwsgierig naar de nieuwe voorjaarstrend New Vintage bij Trends & Trade? Schrijf u dan nu in voor de persoonlijke stylingtour door Styliste Inez Hesen op maandag 5 februari.

 

U bent van harte welkom om samen met uw inkooppartner (2e gemachtigde op uw klantenpas) met Inez op pad te gaan. Zij laat u in een uurtje zien hoe u sfeervolle productcombinaties maakt, welke exposanten u niet mag missen en beantwoordt graag uw vragen met betrekking tot styling! U gaat gegarandeerd met leuke tips en veel inspiratie de volgende inkoopronde tegemoet!

 

hoe gaat een stylingtour in zijn werk?

Styliste Inez neemt u mee op een tour door Trends & Trade en maakt samen met u een levend moodboard op een Deense kar. Inez laat u zien wat de basis voor de trend van dit voorjaar is en hoe u deze makkelijk aanvult met voor u relevante producten! Ontdek nieuw aanbod bij Trends & Trade en laat u verrassen door exposanten waar u misschien normaal aan voorbij loopt. De tour duurt ca. een uurtje en u gaat gegarandeerd met leuke tips en veel inspiratie de volgende inkoopronde tegemoet!

 

Sfeerimpressie van een eerdere stylingtour tijdens de kersttrend van 2017 ‘Christmas Sparkle’:

 

 

Deze tour t.w.v. €150,- wordt u gratis aangeboden. Schrijf u in voor een styling tour op maandag 5 februari!

 

Meld u aan voor een stylingtour op een van  deze tijdstippen:

11.00 uur
13.30 uur
15.30 uur

 

U krijgt maandag 30 januari te horen of uw aanmelding geselecteerd is voor deelname aan deze inspirerende stylingtour!

 

Geen tijd op maandag 5 februari? Schrijf u dan in voor één van de volgende data:

Inschrijven voor stylingtour 5 maart

Inschrijven voor stylingtour 9 april

 

stylintour-inezhesen-styliste-trendstrade

 

Wie is Inez?
Inez Hesen is als styliste werkzaam bij Trend & Trade. Deze enthousiaste creatieveling is opgeleid tot bloemist en interieur styliste. Met haar oog voor detail en passie voor decoreren verzorgd zij de styling en decoratie binnen Trends & Trade! Inez gaat graag met u op pad voor een styling tour over de nieuwste kersttrend Christmas Sparkle!

 

 

 

NIEUW bij Trends & Trade op het trendplein: Housevitamin

hippe klein meubels en accessoires van nieuw Nederlands interieurlabel

 

 

spullen met lef

Scandinavisch en industrieel designs en grappige items met lef: Housevitamin is in the house!
Housevitamin is een nieuw Nederlands interieurlabel voor hippe klein meubels en accessoires en presenteert de collectie op het Trendplein bij Trends & Trade. Eigenaresse Mischa vertelt; ““We hebben net een tikje meer lef en weten wat er bij de consument speelt. Daar hebben we onze klankborden voor. En vriendinnen met een goede smaak.”

Achter het Trendplein vindt u een gevarieerd aanbod van o.a. hippe anti-prik cactussen, handlettering kaarten met gedurfde quotes, mooie opbergmeubels, manden en andere hippe deco materialen met hier en daar een ‘touch of urban’. Opvallend is de mix & match in het assortiment: alles is goed met elkaar te combineren.

 

passie & lage marges

Housevitamin heeft eigen ideeën en een designer die deze ideeën tot leven brengt. Verder doen ze alles zelf: ze werken efficiënt, met minder personeel en minder overhead. De omloopsnelheid is hoog, zo houden ze marges laag en bieden ze een snel wisselend assortiment.

Achter alle producten zit een verhaal, neem bijvoorbeeld de antiprik cactussen; “We merkten zelf hoe vervelend de prikkers zijn bij echte cactussen. Daarom hebben we nu een collectie kunststofcactussen zonder die prikkers en dat loopt goed”, vertelt Mischa gepassioneerd over hun spullen.

 

 

nu verkrijgbaar bij Trends & Trade!

Housevitamin werd vorig jaar in Nederland gestart, maar was al geruime tijd een import- export bedrijf. In Duitsland en Denemarken weten ze Housevitamin al te vinden. Nu bestormt Housevitamin de Nederlandse markt! Bezoek Trends & Trade voor het gedurfde en hippe assortiment!

 

Every interior needs Housevitamin!

 

U vindt deze exposant op het trendplein van Trends & Trade.

 

NIEUW bij Trends & Trade: Kapimex b.v.

met toonaangevende merken zoals GUSTA® en Scent&Blend®

 

alles voor de keuken


Kapimex is constant op zoen naar nieuwe, leuke en trendy producten. Geïnspireerd op ideeën van klanten, nieuwste trends en ontwikkelingen. Met eigen merken als GUSTA® en Scent&Blend® past het aanbod van Kapimex naadloos in elk keukenassortiment. Veel van de producten misstaan ook niet in een cadeau-collectie! Kapimex is sterk in winkelmeterinvulling op het gebied van keuken, gedekte tafel en woonaccessoires. Kapimex is een van de nieuwe exposanten bij Trends & Trade, komt dat zien!

 

beleven voorop


Creativiteit is belangrijk voor Kapimex. Ze streven ernaar niet alleen een product, maar ook de bijhorende productbeleving te bieden. Inspiratie en beleving zijn dus key! Inspiratie haalt Kapimex niet alleen uit beursbezoeken maar ook door actief te zijn op social media, in wereldsteden en goed om zich heen te kijken.

 

U vindt deze exposant op locatie L1.39.

 

NIEUW bij Trends & Trade: Silke Daut XO dsgn

trendy en vernieuwende musthave: mondgeblazen potten en vazen!

 

XO dsgn = Extraordinary Design

 

Geen standaard glaswerk, dat vindt u op de vlonder in het middenpad bij exposant Silke Daut. Met het merk XO dsgn brengt deze exposant een unieke collectie van moderne handgemaakte vazen en windlichten. Elk product is one-of-a-kind en springt in het oog door eigentijdse kleuren, diverse vormen en fraaie afwerking. Dit maakt de collectie van XO dsgn vernieuwend en onderscheidend!

 

 

creëer een eigen stijl met XO dsgn

 

Ongecompliceerd, straith-forward en trendy: dat is waar het jonge label XO dsgn (extraordinary design) voor staat. De producten binnen dit label, opgericht in 2006 door Silke Daut, worden nog op een traditionele en ambachtelijke manier geproduceerd. Glas wordt in houten vormen geblazen en met de hand afgewerkt. Dit maakt XO dsgn een topmerk dat producten levert volgens de laatste trends op gebied van glaswerk. Het motto van XO dsgn: ‘create your own style!’. Musthave aanvulling voor uw collectie woondecoratie en helemaal onmisbaar voor bloemisten!

 

 

U vindt deze exposant op locatie vlonder/middenpad 6.

NIEUW bij Trends & Trade: Wallsigning.nl

hippe wanddecoratie op houten platen

 

het meisje met de parel


Bij een van de nieuwe exposanten bij Trends & Trade; Wallsigning.nl, vindt u hippe wanddecoratie. Het meisje met de parel, het melkmeisje of een vrolijk patroon, afbeelding van exotische dieren en meer op houten platen. Leuk om uw winkel mee te decoreren of uw collectie woondecoratie mee aan te vullen.

 

van kinderkamer tot keuken


De houten platen vormen hippe wanddecoratie voor verschillende locaties. Denk aan een kinderkamer, eetkamer of keuken of trappengat. Creëer een gezellige expositie in uw winkel, zodat uw klanten in één oogopslag zien wat de mogelijkheden met deze wanddeco allemaal zijn. Leuke aanvulling op uw assortiment geschenken en woondecoratie!

 

 

U vindt Wallsigning.nl op locatie vlonder/middenpad 4.

NIEUW bij Trends & Trade: Bloosom

gebotteld groen – een duurzame blikvanger!

 

Bloosom is nieuw bij Trends & Trade en biedt de leukste en meest creatieve manier van ‘groen’: gebotteld groen! Groen in huis blijft een belangrijke trend op het gebied van home decoratie. Of dit nu een echte plant is of een botanisch motief op behang of meubilair. Bloosom speelt hier slim op in met haar mini eco-systemen; planten in mooie flessen en potten! Een tuintje in een pot zogezegd. Alle mini-ecosystemen zijn met de hand gevuld en dus one-of-a-kind, echte eyecatchers voor uw collectie!

 

 

deze plant is niet kapot te krijgen!

Zo’n mini ecosysteem is niet alleen een mooie eyecatcher is in elke collectie, deze plant is daarnaast niet kapot te krijgen. Zonder een druppel water blijft deze plant er jarenlang mooi uitzien. Sterker nog, hij wordt alleen maar mooier! Het enige wat u en uw klanten níet moeten doen is de pot in direct zonlicht zetten. Dit maakt deze plant tot een super hippe oplossing voor groenliefhebbers zonder groene vingers!

 

 

groen als blikvanger

Bloosom heeft naast deze gebottelde blikvangers een gevarieerd assortiment hippe cactussen, bromelia’s en sanseveria’s.

 

U vindt deze exposant op locatie vlonder/middenpad 3.

NIEUW bij Trends & Trade: Rössler Papier

papier als inspiratie

 

Bij Rössler is papier alles: emotie, creativiteit, cultuur. Gaat dat niet wat ver, voor een relatief simpel product als papier? Nee hoor, blijkt uit o.a. de fantastische presentatie voor de originele papieren producten van Rössler. Daarbij is de collectie onderscheidend en vernieuwend, dus zeker een bezoekje waard!

 

ruim 75 jaar met grote passie voor papier


Rössler Papier is een familiebedrijf en heeft ruim 75 jaar als missie papier te verbeteren met creatieve ideeën en grote passie. De naam Rössler Papier staat voor een nobele schrijfcultuur: correspondentiepapier, enveloppen en kaarten in vele kleuren en designs. De producten bieden door moderne organisatiesystemen rust voor kantoor en woonkamer.

 

 

handwerk is het hart van de productie

 

Traditionele technieken maken de kwaliteit van Rösslers producten ongeëvenaard. Handwerk is namelijk het hard van de productie. Elke zijden strik wordt met de hand gebonden en elke kaart met de hand ontwikkeld. Met trots en veel liefde presenteert Rössler zijn collectie op de eerste vlonder in het middenpad bij Trends & Trade!

 

U vindt deze exposant op locatie vlonder/middenpad 1.

 

Leuk: https://www.youtube.com/watch?v=6jjUm-FORos

 

NIEUW bij Trends & Trade: Greenpark International b.v.

met het hippe label Alize Deco

volop decoratie- en horeca-artikelen!

 

Producten passend binnen ‘koken en tafelen’, aankleding voor horeca en aanvulling voor cadeau-collecties vindt u bij deze nieuwe leverancier! Greenpark International is een internationale inkoper op het gebied van decoratiemateriaal met diverse merken. Met het label Alize Deco zal Greenpark International bij Trends & Trade een stand vullen. De collectie van Alize Deco bestaat uit 3 pijlers: horeca en huishoudartikelen, kaarsen en producten gefabriceerd uit zink. Dit maakt het aanbod van Alize Deco heel divers.

 

toonaangevend op het gebied van horeca

Is ‘koken en tafelen’ onderdeel van uw assortiment? Dan is Alize Deco zeker een bezoekje waard!
Alize Deco is een toonaangevend merk op het gebied van horeca en al wat daarbij past. Het assortiment bestaat onder meer uit mooi vormgegeven schenkkannen, wijnkoelers en ijsemmers, leistenen onderzetters en borden, etagères, luxe braadpannen en servies. Ook biedt Alize Deco de mooiste kaarsen en gezellige aankleding!

 

 

U vindt deze exposant op locatie E1.16.