dé najaarstrend voor 2017: Stationery Living

sfeerbeelden-header-trendstrade-trends-najaar-2017-stationaryliving-foto header

 

laat u inspireren door de najaarstrend van 2017: Stationery Living

 

Trends & Trade presenteert dit najaar een niet te missen trend op het gebied van home, gift en garden: Stationery Living. We leven in een tijd waarin de scheiding tussen werk en privé steeds vager wordt. Weinig mensen hebben nog een kantoor nodig om hun werk te kunnen doen, de keukentafel volstaat daarvoor prima. De functies van kantoren, fabrieken, winkels én woningen veranderen, ze worden multifunctioneel en flexibel.

 

De trend vertaald zich moeiteloos in ideeën voor uiteenlopende doeleinden: een etalage voor een interieur-, cadeau- of bloemenwinkel, een presentatie in een winkelruimte of inspiratie voor een stijlvolle najaarscollectie.

 

sfeerfoto’s Stationery Living

Bekijk sfeerfoto’s van de nieuwe najaarstrend Stationery Living en doe inspiratie op voor uw eigen collectie, winkelpresentatie of etalage!

 

Bekijk hier het lookbook van de najaarstrend

 

de najaarstyling van Trends & Trade

Tientallen leveranciers bij Trends & Trade bieden collecties passend binnen deze trend. Van krukjes, fotolijstjes, plaids en vazen tot washi tape, posters met teksten en andere stationery. Hierbij ziet u vooral vormgeving met Scandinavische invloeden, grafische prints en producten waarin handwerk zichtbaar is terug.

 

De producten van deze leveranciers zijn door onze stylisten Marco & Inez doorgevoerd in de inspiratiepunten bij Trends & Trade om u optimaal te inspireren voor uw najaarscollectie! U vindt deze inspiratiepunten al bij binnenkomst bij de balie, de koffiehoek en ook het restaurant is geheel gestyled naar de nieuwe najaarstrend ‘Stationery Living’.

 

 

 

het kleurenpalet voor deze trend

 

De kleur die dit najaar vooral zal domineren naast het bekende zwart en wit is vooral bruin. Want bruin is, in alle mogelijke tinten, dit najaar het nieuwe zwart! Deze kleuren kunt u perfect combineren met frisse lichte tinten zoals geel of lichtblauw. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals leer, metaal en hout maken in combinatie met onderstaande kleuren een spannend geheel van elke presentatie.

 

 

trendstrade-trends-najaar-2017-stationaryliving-pantone-kleuren-kleurenpalet

 

een kijkje achter de schermen!

 

Bent u benieuwd hoe de sfeerbeelden voor deze najaarstrend tot stand zijn gekomen? Bekijk dan deze korte making of ‘Stationery Living’. Deze beelden zijn opgenomen op het prachtige landgoed van Chateau de Raay.