TrendsTrade-FashionExtras-lifestyleXfashion
zomertremd2020-trendstrade-tica-groothandel-woonaccessoires

Klant worden

Word klant bij Trends & Trade, TICA en Fashion Extras en koop home-, gift-, garden- en fashionproducten per stuk in bij tientallen groothandels!

Als wederverkoper of professionele eindgebruiker, verwelkomen wij je graag als nieuwe pashouder bij Trends & Trade, TICA én Fashion Extras! Dé inkoopcentra voor professionals in de Home-, Gift-, Garden- en Fashionbranche in Venlo en Aalsmeer! Als pashouder bij Trends & Trade, TICA en Fashion Extras kun je per stuk inkopen in onze cash & carry’s in Venlo en Aalsmeer bij tientallen leveranciers en reken je per vestiging aan één centrale kassa af.

B2B professionals only
ruim 180 exposanten
+ 500.000 artikelen
per stuk inkopen
alles op 1 factuur

welkom

per stuk inkopen bij tientallen groothandels
Als wederverkoper of professionele eindgebruiker, verwelkomen wij je graag als nieuwe pashouder bij Trends & Trade (én Fashion Extras!). Hét inkoopcentrum voor professionals in de Home-, Gift-, Garden- en Fashionbranche! Als klant bij Trends & Trade kun je per stuk inkopen in onze cash & carry van 20.000 m2 bij tientallen groothandels en reken je aan één centrale kassa af.

meer over Trends & Trade >> 

nog meer voordeel
Als ondernemer in de ‘modebranche’ is het je vast niet ontgaan; de laatste jaren kunnen wij bijna niet meer van een specifieke branche spreken. Er wordt aan alle kanten ‘geblurred’. Het mixen en matchen van assortimenten en het gegeven ‘branchevervaging’ is inmiddels oud nieuws. Waar het eerder volop te zien was in o.a. retail en horeca, is het mixen van lifestyle en fashion al net zo gewoon. Om deze reden geven we je graag de mogelijkheid om bij Trends & Trade én Fashion Extras in te kopen!

registreren

benodigdheden voor een pasaanvraag
Wat heb je nodig om je te registreren als klant:

  • een geldig legitimatiebewijs
  • het uitreksel van de Kamer van Koophandel
  • het BTW nummer van uw onderneming

verwerking van een pasaanvraag
Wanneer wij jouw aanvraag hebben ontvangen nemen wij je gegevens in behandeling en je zo spoedig mogelijk berichten. Mocht je dezelfde dag nog willen komen, aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zien je aanvraag met belangstelling tegemoet en hopen op een prettige samenwerking.

B2B professionals only

  • wederverkoper of professionele eindgebruiker

  • professionele inkoper van Home/Gift/Garden en/of Fashionartikelen

  • ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

  • indien van toepassing in het bezit van een geldig BTW-nummer

  • in het bezit van een geldig legitimatiebewijs

Bovenstaande criteria hanteren wij bij het toekennen van een inkooppas bij Trends & Trade en Fashion Extras.
Mocht je vragen hebben over bovenstaande, neem gerust contact op!