de kersttrend van 2017: Christmas Sparkle!

TrendsTrade-kerst-inkopen-kersttrend-2017-christmassparkle

Christmas Sparkle; gouden pracht & praal!

Stel je voor: een mooie, sfeervolle eetkamer in een groot kasteel. Hoge plafonds, gedrapeerde gordijnen en veel kaarslicht. De perfecte basis voor dé kersttrend van dit jaar: Christmas Sparkle! Geen kasteel voorhanden? Geen probleem, met de inspiratie die u met deze trend opdoet, zet u deze kersttrend geheel naar eigen hand.

de kersttrend van 2017

Deze feestelijke kersttrend heeft een klassiek landelijke uitstraling en is vol met elegante en luxe producten. Ga voor gouden kerstornamenten met een rustieke uitstraling, luxe hangers en sfeervolle lantaarns. Producten met detail zijn belangrijk. Helemaal hip dit kerstseizoen zijn stervormige lampen, handgemaakt van gerecycled papier en voorzien van veel glitter. Glitter, glamour en vooral goud staan centraal dit kerstseizoen!

kleuren voor deze kersttrend

Dat goud een prominente kleur is deze Kerst is duidelijk, wit is daarbij een ideale tegenhanger. Gebruik goud in combinatie met robuuste houten meubels en witte accessoires voor een frisse en extravagante look. Of ga voor een meer warme uitstraling en combineer met donkere en warme bruintinten. Tientallen exposanten bij Trends & Trade hebben naast hun reguliere collectie een kerstcollectie, en er zijn speciale kerstexposanten in huis gehaald!

trendstrade-trends-najaar-2017-Kerst-kleurenpalet

 

the making of..

bekijk alvast de ‘making of’ van deze trend, de foto’s werden geschoten in het mooie landgoed van Chateau de Raay!

 

sfeerbeelden ter inspiratie!

Bekijk sfeerfoto’s van de nieuwe kersttrend Christmas Sparkle en doe inspiratie op voor uw eigen collectie, winkelpresentatie of etalage!

 

 

 

de kertsstyling van Trends & Trade

kerststyling inspiratiepunten bij Trends & Trade

 

Tientallen leveranciers bij Trends & Trade bieden collecties passend binnen deze trend. De producten van deze leveranciers zijn door onze stylisten Marco & Inez doorgevoerd in de inspiratiepunten bij Trends & Trade om u optimaal te inspireren voor uw kerstcollectie! U vindt deze inspiratiepunten al bij binnenkomst bij de balie, de koffiehoek en ook het restaurant is geheel gestyled naar de nieuwe kersttrend ‘Christmas Sparkle’