Outdoor living 


De buitenruimte is een verlenging van ons interieur en wordt steeds vaker rijkelijk aangekleed met het mooiste meubilair en buitenaccessoires. Deze zomer vind je een uitgebreid assortiment tuindecoratie in onze cash & carryOf je nou een terras, tuin of je assortiment wilt updaten, het is allemaal mogelijk met ons brede assortiment meubels, potten, buitenkussens en andere toffe buitenproducten. Bekijk hier alvast een sneak preview van onze outdoor living collectie in Venlo.

voorjaarsschoonmaak

Toe aan iets nieuws? Begin met een flinke voorjaarsschoonmaak. De afgelopen jaren hebben veel mensen hun tuin vol gelegd met stenen en beton. Haal die tegels er maar uit want groen is hot! Groen in je tuin geeft meteen een zomerse sfeer en bovendien is het ook nog eens goed voor het milieu. 

tuin als tweede woonkamer

Ook deze zomer zijn mensen op zoek naar rust en ontspanning. Met het lekkere weer in zicht, is buiten daar de ideale plek voor. Veel mensen zien de tuin als een verlenging van de woonkamer. Buitenmeubels zorgen daarbij direct voor een luxe uitstraling en de mogelijkheden zijn eindeloos. Ze brengen je buitenterras of project naar een hoger level. Door sierkussens toe te voegen wordt dit effect versterkt. Zo creëer je een plek om aan de drukke samenleving te ontsnappen en volledig te ontspannen.  

buiten tafelen

Tijdens de warme maanden trekken veel mensen de tuin in om daar heerlijk te tafelen of borrelen. Wij hebben een ruime collectie servies in het assortiment in veel verschillende kleuren en materialen en van verschillende exposantenOok vind je bij ons een ruim assortiment aan food artikelen, van olie tot verschillende soorten zout en de leukste kookboeken. Zo stel je gemakkelijk leuke cadeau pakketjes samen voor de kookliefhebbers.  

buiten in de stad 

Ook in de steden wordt het buitenleven steeds populairderDe Urban Jungle trend blijft ook dit jaar weer terugkomen. In onze cash & carry vind je volop buitenkleden, kussens en andere toffe items om jouw balkon summerproof te makenOok de dakterrassen worden steeds groener, grote potten vol met beplanting mogen niet ontbreken ontbreken deze zomer. Het kan de komende jaren niet groen genoeg zijn!