Kleur van het jaar 2021 


header_colour_year_2021

Trend

Flexa riep onlangs de warme, aardse toon ‘Brave Ground’ uit tot kleur van het jaar 2021. Een versterkende kleur die draait om natuur en eenvoud. Hierbij een kleine sneak peek van onze aankomende voorjaarstrend ‘Feng Shui’ hier geven wij deze kleur een hoofdrol.

Feng Shui

de Japanse (gemixt met de Scandinavische) woonstijl draait om natuur en eenvoud. Warme, aardse tonen die een gevoel van stabiliteit, dynamiek en sereniteit oproepen. De woonstijl geeft een stevige tijdloze basis en staat open voor verandering en creativiteit in huis. De aardse tinten laten andere kleuren stralen, voeg een accentkleur toe zoals rood voor extra pit.

Vorm, Kleur en Materiaal

Ronde vormen, grafische strakke lijnen, natuurlijke tinten en materialen zorgen voor een oase van rust en structuur. Less is absoluut more; het draait om de kunst van het weglaten.