Dé fashiontrend van zomer 2020 | Tropical Punch   

Tropical Punch’ oftewel een kleurrijke cocktail die staat voor optimisme, gezelligheid en vreugde. Een gevoel dat we deze zomer willen overbrengen door het gebruik van warme, levendige maar zachte kleuren tussen oranje en roze. Deze trend komt zowel terug in kleding als in kleurrijke accessoiresDe verschillende peachy tinten die je terugziet in Tropical Punch zorgen voor een frisse en speelse uitstraling deze zomer. 

More than a melon  

Ton sur Ton it is! De kleuren die je terugziet deze zomertrend liggen dicht bij elkaar, maar zijn goed te combineren. Inkopen van een complete collectie wordt hierdoor een stuk makkelijker. De kleur cantaloupe staat centraal bij tropical punchHierbij denk je misschien gelijk aan de gelijknamige meloen, dit is niet zo gek want hier is de kleur ook naar vernoemd. Kleuren roepen emoties bij ons op, zo ook cantaloupe. De kleur cantaloupe staat voor aanmoediging en motivatie. Nice!  

Mix and match  

Zachte en aaibare stoffen zullen we veel zien deze zomer, koper is hier een mooie tegenhanger van. De koperkleur valt goed te combineren met de peachtinten en zal vooral terug te zien zijn in accessoires. Ook binnen ons lifestyle aanbod vind je verschillende kopertinten terug. De zomertrend op het gebied van lifestyle is ‘NEW WAVES’ een mix van vintage en nieuw met verschillende strandinvloeden. Meer lezen over de nieuwste zomertrend op het gebied van lifestyle klik hier.  

Tip: combineer fashion en lifestyletrends om een volledig beeld neer te zetten en je te  onderscheiden als ondernemer.  Bezoek dus ook Fashion Extras!