dé najaarstrend: New Classics

dé najaarstrend: New Classics

vooruitblik op najaar!
Terwijl het buiten heerlijk zomer is, blikken we bij Trends & Trade alvast vooruit en geven we tips over dé najaarstrend van dit jaar! Doe inspiratie op om uw klanten deze herfst de ultieme collectie met musthaves te bieden! Deze herfst staat Trends & Trade in het teken van de trend New Classics:

luxe en overdaad
De economie trekt aan, dat leidt tot meer sprekende en warme kleuren in het interieur. Ook in materialen zien we luxe en overdaad. Denk aan glanzende stoffen zoals fluweel, velours en satijn. Maar ook marmer, hout en roest zijn leading. Kleuren als goud(geel), indigo blauw, groen en terracotta zijn onmisbaar. Roze accenten maken deze trend speels.

handmade en groen
Grote planten en bloemen zorgen naast kleur voor leven in het geheel. Daarnaast zijn handgemaakte items met details en in kleine oplages een must have voor in uw collectie.

een kijkje achter de schermen

Bekijk  de ‘making of’ van deze trend, de foto’s werden geschoten op het Floriade terrein in Venlo!

welke exposanten zijn onmisbaar?

Styliste Inez maakte met verschillende geïnteresseerden een tour door Trends & Trade en liet zien welke producten en combinaties onmisbaar zijn dit najaar. Benieuwd naar de exposanten die hierbij werden bezocht? Bekijk de plattegrond en volg uw eigen tour langs leveranciers die dé musthaves bieden op het gebied van ‘New Classics’!