dé zomertrend ‘Poolparty’

dé zomertrend voor 2018: Pool party

zomertrend Home-, Gift en Garden

Just imagine: liggend aan het zwembad op een zonovergoten zomerdag. Een koel drankje (in een feestglas, met parapluutje) binnen handbereik terwijl vrolijke dobber-attributen in het zwembad drijven.. Pool Party it is! Laat dat nou net dé trend voor de zomer van 2018 zijn en dus volop in the picture bij Trends & Trade.

laat u inspireren door deze nieuwe trend!

Hoe vertaalt deze trend zich naar de Home- Gift-, en Gardenbranche, vraagt u zich wellicht af. Met de juiste combinatie van frisse blauwtinten, prints of afbeeldingen uit de onderwaterwereld en felle items. Gebruik daarbij materialen als riet en rotan, fris linnen en vrolijke buitenlampjes. Met deze elementen als basis, is de trend Pool Party eenvoudig te vertalen naar collecties voor woon- en cadeauwinkels, stylingopdrachten en meer!

Een kijkje achter de schermen

Bekijk alvast de ‘making of’ van deze trend, de foto’s werden geschoten aan het zwembad bij één van onze collega’s thuis!

be happy

Deze zomer laten we de boel even de boel. We gaan naar buiten voor de juiste combinatie van lekker helemaal niets doen en quality time met vrienden en familie. Bij de trend Pool Party draait het om fun en even genieten van de belangrijke dingen in het leven; zonneschijn, vrienden, familie en plezier. De ultieme setting hiervoor zou een gigantische tuin met zwembad zijn, maar de essentie van deze trend kunt u met de juiste kleur- en productcombinaties vatten in uw collectie, etalage en/of winkelpresentatie!

combineer de beste merken

Bij tientallen leveranciers bij Trends & Trade vindt u aanbod dat perfect past bij deze zomertrend. Maak een combinatie van producten van o.a. Eigen & Anders, Blyco, Bommels Conserven, Kersten, Lauco, mrs. BLOOM en Imbarro en creëer uw interpretatie van deze zomertrend. Inspiratie nodig? Vanaf begin april vindt u volop zomerassortiment en sfeerbeelden passend bij deze zomertrend bij Trends & Trade!

het kleurenpalet van deze trend

combineer azure blauw met felle kleuren

Het zal u niet verbazen, maar deze trend staat helemaal in het teken van azure blauw; de kleur van de oceaan. Helemaal passend binnen het thema Pool Party uiteraard. Naast deze rustgevende kleur zijn frisse knalkleuren zoals knalrood, fuchsia roze en felgeel ook volop vertegenwoordigd.

Deze combineren perfect met de aqua tinten en geven uw presentatie nét de extra fun factor! Zijn deze tinten iets te heftig voor uw presentatie? Combineer azure blauw dan met wittinten zodat u een prettige Griekse stijl creëert.