dé zomertrend ‘Poolparty’

dé zomertrend voor 2018: Pool party

zomertrend Home-, Gift en Garden

Just imagine: liggend aan het zwembad op een zonovergoten zomerdag. Een koel drankje (in een feestglas, met parapluutje) binnen handbereik terwijl vrolijke dobber-attributen in het zwembad drijven.. Pool Party it is! Laat dat nou net dé trend voor de zomer van 2018 zijn en dus volop in the picture bij Trends & Trade.

laat u inspireren door deze nieuwe trend!

Hoe vertaalt deze trend zich naar de Home- Gift-, en Gardenbranche, vraagt u zich wellicht af. Met de juiste combinatie van frisse blauwtinten, prints of afbeeldingen uit de onderwaterwereld en felle items. Gebruik daarbij materialen als riet en rotan, fris linnen en vrolijke buitenlampjes. Met deze elementen als basis, is de trend Pool Party eenvoudig te vertalen naar collecties voor woon- en cadeauwinkels, stylingopdrachten en meer!

Een kijkje achter de schermen

Bekijk alvast de ‘making of’ van deze trend, de foto’s werden geschoten aan het zwembad bij één van onze collega’s thuis!

be happy

Deze zomer laten we de boel even de boel. We gaan naar buiten voor de juiste combinatie van lekker helemaal niets doen en quality time met vrienden en familie. Bij de trend Pool Party draait het om fun en even genieten van de belangrijke dingen in het leven; zonneschijn, vrienden, familie en plezier. De ultieme setting hiervoor zou een gigantische tuin met zwembad zijn, maar de essentie van deze trend kunt u met de juiste kleur- en productcombinaties vatten in uw collectie, etalage en/of winkelpresentatie!

combineer de beste merken

Bij tientallen leveranciers bij Trends & Trade vindt u aanbod dat perfect past bij deze zomertrend. Maak een combinatie van producten van o.a. Eigen & Anders, Blyco, Bommels Conserven, Kersten, Lauco, mrs. BLOOM en Imbarro en creëer uw interpretatie van deze zomertrend. Inspiratie nodig? Vanaf begin april vindt u volop zomerassortiment en sfeerbeelden passend bij deze zomertrend bij Trends & Trade!

het kleurenpalet van deze trend

combineer azure blauw met felle kleuren

Het zal u niet verbazen, maar deze trend staat helemaal in het teken van azure blauw; de kleur van de oceaan. Helemaal passend binnen het thema Pool Party uiteraard. Naast deze rustgevende kleur zijn frisse knalkleuren zoals knalrood, fuchsia roze en felgeel ook volop vertegenwoordigd.

Deze combineren perfect met de aqua tinten en geven uw presentatie nét de extra fun factor! Zijn deze tinten iets te heftig voor uw presentatie? Combineer azure blauw dan met wittinten zodat u een prettige Griekse stijl creëert.

MIX & MATCH zelf de trend ‘Pool Party’ met deze zomerse producten

Mix & match zelf dé trend voor het zomerseizoen met deze zomerse producten!  Styliste Inez heeft speciaal voor u een selectie gemaakt van een aantal producten die het ultieme zomergevoel van de trend ‘Pool Party’ geven. Naast deze producten, vindt u bij tientallen leveranciers dé items die perfect aansluiten bij deze zomertrend. De stylingtips die ze geeft kunt u vervolgens één op één vertalen naar uw eigen winkel.

Zomerse styling in een handomdraai

Met de juiste combinatie van frisse blauwtinten, prints of afbeeldingen uit de onderwaterwereld en fel gekleurde items styled u in een handomdraai de perfecte zomerse presentatie. Onmisbaar binnen deze trend zijn feestelijke cocktailglazen en servies met een tropische print, kussens en kleedjes in zachte blauw-, wit- en groentinten en zomerse figuren zoals fuchsia flamingo’s of knalgele ananassen. Kleed uw presentatie aan met tropische planten of kunst planten, rieten manden of gezellige poefjes en uw Pool Party presentatie is gegarandeerd een succes!

Stylingtip van Inez!

Zomerse verzorgingsproducten en zomerse geurtjes zijn perfecte producten om uw additionele verkopen te stimuleren en sluiten naadloos aan op de trend Pool Party!
Biedt bij een mooie zonnige dag uw klanten iets extra’s. Zo kunt u een sfeervolle drankdispenser in uw winkel plaatsen waardoor u uw klanten een verfrissende verassing bij binnenkomst kunt aanbieden.

interesse in deze zomerse items?

Hieronder vindt u een overzicht van de producten, de naam van de exposanten en waar u deze exposanten kunt vinden!

 1. wijnfles met visjes – Il Limone – locatie foodplein
 2. glas – Kersten – locatie J1.01 + K1.02
 3. meloen – de Jong en zn. – locatie D2.19
 4. verzorgingsproduct – Royal Oriënt cosmetics – locatie F1.14
 5. flamingo – Bloemetjes & zo – locatie H2.12
 6. salade bestek – Kersten – locatie J1.01 + K1.02
 7. strandtas – Home Delight – locatie F1.06a
 8. kussen – Only Natural – locatie A1.05
 9. verzorgingsproduct – Royal Oriënt cosmetics – locatie F1.14
 10. windlichten – Broste Copenhagen – locatie I2.06
 11. palm – Bloemetjes & zo – locatie H2.12
 12. poef – Home Delight – locatie F1.06a
 13. cocktailfles – Bommels Conserven – locatie foodplein
 14. plaid – Home Delight – locatie F1.06a
 15. ijsbakjes – Pantrex – locatie H1.06