dé najaarstrend ‘Poolparty’

Laat u inspireren door dé najaarstrend van 2017

dé najaarstrend voor 2017: Stationery Living

najaarstrend Home-, Gift en Garden

Trends & Trade presenteert dit najaar een niet te missen trend op het gebied van home, gift en garden: Stationery Living. We leven in een tijd waarin de scheiding tussen werk en privé steeds vager wordt. Weinig mensen hebben nog een kantoor nodig om hun werk te kunnen doen, de keukentafel volstaat daarvoor prima. De functies van kantoren, fabrieken, winkels én woningen veranderen, ze worden multifunctioneel en flexibel.

laat u inspireren door deze nieuwe trend!

De trend vertaald zich moeiteloos in ideeën voor uiteenlopende doeleinden: een etalage voor een interieur-, cadeau- of bloemenwinkel, een presentatie in een winkelruimte of inspiratie voor een stijlvolle najaarscollectie.

Een kijkje achter de schermen

Bent u benieuwd hoe de sfeerbeelden voor deze najaarstrend tot stand zijn gekomen? Bekijk dan deze korte making of ‘Stationery Living’. Deze beelden zijn opgenomen op het prachtige landgoed van Chateau de Raay.

Stationery

de najaarsstyling van Trends & Trade

Tientallen leveranciers bij Trends & Trade bieden collecties passend binnen deze trend. Van krukjes, fotolijstjes, plaids en vazen tot washi tape, posters met teksten en andere stationery. Hierbij ziet u vooral vormgeving met Scandinavische invloeden, grafische prints en producten waarin handwerk zichtbaar is terug.

combineer de beste merken

De producten van deze leveranciers zijn door onze stylisten Marco & Inez doorgevoerd in de inspiratiepunten bij Trends & Trade om u optimaal te inspireren voor uw najaarscollectie! U vindt deze inspiratiepunten al bij binnenkomst bij de balie, de koffiehoek en ook het restaurant is geheel gestyled naar de nieuwe najaarstrend ‘Stationery Living’.