Vacature senior medewerker Restaurant (32-36 uur)

Ben jij op zoek naar een baan waar jij overdag werkt in het restaurant van hét home, gift & garden inkoopplatform in Venlo? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Krijg jij energie van lekkere broodjes maken of een kopje koffie met vlaai serveren voor onze gasten (exposanten en pashouders)? Word je enthousiast van een vriendelijke uitstraling en gezelligheid op de werkvloer met je collega’s? Wil jij samen met je team een sfeer bouwen waar mensen zich thuis voelen en je team motiveren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen bij Trends & Trade Venlo?

Je werkt in een gezellig team en staat onze gast positief en vriendelijk te woord. Je verricht samen met je collega’s diverse werkzaamheden voor ons restaurant zoals bereiden en verkopen van broodjes, salades en maaltijden in het restaurant, kassawerkzaamheden, werken in de spoelkeuken, schoonhouden van restaurant. Daarnaast  ondersteun je de Restaurant Manager en vervangt deze bij afwezigheid en zet je in voor een zo hoog mogelijke klanttevredenheid, productkwaliteit, efficiency en uitvoering van de HACCP regelgeving.

Wie ben jij?

  • Je bent graag service gericht
  • Je bent inlevend en betrokken
  • Je neemt graag het voortouw binnen een team
  • Je staat stevig in je schoenen en kunt snel schakelen
  • Je woont in de omgeving van Venlo
  • Je herkent je in onze waarden verbindend, ondernemend, inlevend en enthousiast
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed en je Duitse taal is belangrijk

Wat bieden wij jou als medewerker van Trends & Trade Venlo?

Je werkt overdag en het aantal uren is in overleg op zaterdag, zondag. We bieden je een prettige, gezellige werksfeer en marktconform salaris. Trends & Trade in Venlo is een Cash & Carry B2B concept en onderdeel van PW Markets. Ruim 150 exposanten verkopen hun artikelen aan retailers in home, gift en garden branche.

Word jij onze nieuwe Senior Medewerker Restaurant? Heb je interesse en wil je solliciteren, stuur dan een motivatie brief en CV naar hrm@pwcentral.nl. Heb je vragen over deze functie neem dan telefonisch contact op met Peter Woltjes via 06-51023521.