vacature: kassières m/v 6 tot 16 uur per week ( koopavond en weekenden)

gezocht: gezellige collega’s om ons kassateam compleet te maken!

”Leuk bijverdienen op oproepbasis voor avonden en/of in het weekend.”

Functie
Voor het team van kassamedewerkers bij Trends & Trade zijn wij op zoek studenten/oproepkrachten die op oproepbasis willen werken op tijden dat we het lekker druk hebben: met name in de avonden en in het weekend.

Als medewerker van het kassateam ben je het visitekaartje van het bedrijf. Het doel van de functie is dat klanten aan de kassa zo goed en snel mogelijk worden geholpen.
Een van de belangrijkste taken is het vlot en foutloos afrekenen van de producten. Ook zorg je samen met je collega’s voor een goede doorstroom bij de kassa’s.
Naast de belangrijkste taken wissel je deze ook af met het retourneren van artikelen op de juiste plek, het ophalen van bestellingen, klanten helpen met inpakken en het klaarmaken- en zetten van inpakdozen.

Ook ben je verantwoordelijk voor een schone en opgeruimde werkomgeving en voorzie je collega’s van voldoende verpakkingsmateriaal en overige artikelen bij de kassa.
Deze functie vereist soms krachtinspanning bij het tillen van grotere producten, dus naast werken, is dit meteen je work-out.

Wie ben jij?
Je bent minimaal 18 jaar, hebt een klantvriendelijke instelling en je kunt nauwkeurig werken.
Je woont in de regio Venlo.
Als je de Duitse taal spreekt, is dat mooi meegenomen omdat veel van onze klanten uit Duitsland komen.

Waar kom je te werken?
Trends & Trade te Venlo is een cash & carry inkoopcentrum, waar ruim 150 exposanten hun artikelen verkopen aan winkeliers uit de home, gift en garden branche. Leuke spullen dus! Bij de kassa worden alle artikelen in één keer afgerekend. Trends & Trade is 7 dagen per week geopend en heeft 2 koopavonden. Meer weten? Kijk op rond op onze website of op YouTube

Interesse?
Heb je interesse in de functie van weekendhulp in het kassateam van Trend & Trade? Stuur dan jouw cv met korte toelichting per e-mail naar hrm@pwcentral.nl

TrendsTrade-B2B-groothandel-inkoopcentrum-professionals-home-gift-garden-woondeco

TrendsTrade-B2B-groothandel-bloemisterij-woondeco-home-gift-garden-professional

Maison Zeal spiegel Maison Zeal kussen van der Leeden Mandwerk House Vitamin