vacature: horecamedewerker

Horeca medewerker Trends & Trade Venlo

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan waar jij overdag werkt in het restaurant van hét home, gift & garden inkoopplatform in Venlo? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Krijg jij energie van lekkere broodjes maken of een kopje koffie met vlaai serveren voor onze gasten (exposanten en pashouders). Word je enthousiast van een hospitality uitstraling en gezelligheid op de werkvloer met je collega’s. Dan kun je reageren op de functie van weekend- en vakantiehulp bij Trends & Trade als aanvulling op ons dynamische team!

Wat ga je doen bij Trends & Trade Venlo? Als horeca medewerker werk je in een gezellig team en sta je de gast positief en vriendelijk te woord. Je hebt een flexibele houding naar je collega’s en de gast. Je verricht samen met je collega’s diverse werkzaamheden voor ons restaurant zoals bereiden en verkopen van maaltijden in het restaurant, afruimen van tafels in het restaurant, werken in de spoelkeuken, schoonhouden van restaurant.

Wie ben jij? Je bent graag service gericht Je bent inlevend en betrokken Je bent minimaal 17 jaar Je woont in de omgeving van Venlo Je beheerst de Nederlandse taal goed en je Duitse taal is belangrijk

Wat bieden wij jou als medewerker van Trends & Trade Venlo? Trends & Trade in Venlo is een Cash & Carry B2B concept en onderdeel van PW Markets. Ruim 150 exposanten verkopen hun artikelen aan retailers in home, gift en garden branche. We bieden je een prettige werksfeer en marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De arbeidsovereenkomst is op basis van 24 uur, het aantal werkuren is in overleg het werken  op zaterdag en zondag maakt hier onderdeel van uit. Meer info over Trends & Trade vind je op www.trendstrade.nl

Word jij onze nieuwe collega? Heb je interesse in deze functie, stuur dan vóór 1 december 2019 jouw motivatie (en CV) ter attentie van Joe Dirksen naar hrm@pwcentral.nl.