Horeca weekend- en vakantiehulp Trends & Trade Venlo

 

 

Ben jij op zoek naar een bijbaan waar jij een extraatje kan verdienen in de horeca van hét home, gift & garden inkoopplatform in Venlo? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Krijg jij energie van lekkere broodjes maken of een kopje koffie met vlaai serveren voor onze gasten (exposanten en pashouders). Word je enthousiast van een hospitality uitstraling en gezelligheid op de werkvloer met je collega’s. Dan kun je reageren op de functie van weekend- en vakantiehulp bij Trends & Trade als aanvulling op ons dynamische team!

Wat ga je doen bij Trends & Trade Venlo? Als horeca medewerker werk je in een gezellig team en sta je de gast positief en vriendelijk te woord. Je hebt een flexibele houding naar je collega’s en de gast. Je verricht samen met je collega’s diverse werkzaamheden voor ons restaurant zoals bereiden en verkopen van maaltijden in het restaurant, afruimen van tafels in het restaurant, werken in de spoelkeuken, schoonhouden van restaurant.

Wie ben jij? Je bent graag service gericht Je bent inlevend en betrokken Je bent minimaal 17 jaar Je woont in de omgeving van Venlo Je beheerst de Nederlandse taal goed en je Duitse taal is belangrijk

Wat bieden wij jou als medewerker van Trends & Trade Venlo? Trends & Trade in Venlo is een Cash & Carry B2B concept en onderdeel van PW Markets. Ruim 150 exposanten verkopen hun artikelen aan retailers in home, gift en garden branche. We bieden je een prettige werksfeer en marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Het aantal werkuren is in overleg op zaterdag, zondag en in de schoolvakanties. Meer info over Trends & Trade vind je op www.trendstrade.nl

Word jij onze nieuwe weekend- en vakantiehulp? Heb je interesse in deze functie, stuur dan vóór 15 mei 2019 jouw motivatie (en CV) ter attentie van Joe Dirksen naar hrm@pwcentral.nl.

vacature weekendhulp