Sinterklaasgekte bij Trends & Trade

Zie ginds komt de stoomboot  weer aan..

De leukste en spannendste tijd voor kinderen -en stiekem voor veel ouderen- breekt weer aan.  De sint  en zijn pieten naderen met hun stoomboot het land! Op 24 november zal de sint en zijn leger aan pieten aankomen en dan kan het feest losbarsten!

 

1.3 miljard aan cadeaus.

In 2016 gaven wij met z’n allen zo een kleine 1.3 miljard euro uit aan sinterklaascadeaus. Onderzoek wees destijds uit dat sinterklaas onder ouders en kinderen het meest populaire feest is om alle kinderen eens te overspoelen met cadeaus.

Iedereen met kinderen in zijn omgeving wordt al bestookt met allerlei verlanglijstjes voor de sint en zijn pieten. Winkels spelen hierop in door vroeg genoeg aan te kondigen welke uitgebreide collectie aan cadeaus zijn hebben,  op de televisie domineert de sint vanaf de volgende week, op straat komen wij sinterklaas en zijn pieten hoogstpersoonlijk tegen, en zelfs op school met een beetje geluk! Alles en iedereen is in de ban van sinterklaas.

 

Loop geen omzet mis.

Die 1.3 miljard euro vertaalde zich in een bedrag van €85,- dat per kind uitgegeven wordt aan de leukste cadeaus. Sinterklaas is booming business! Pik uw eigen omzet boost mee en speel in op dit geweldige kinderfeest door uw collectie uit te breiden met kindercadeaus.

 

Wij helpen u graag!

Wij hebben onze favoriete kindercadeaus voor u uitgezocht, zie in ons overzichtje welke cadeaus bij Wolvies Shop, Decadence en Padia.nl verkrijgbaar zijn en kom snel genoeg uw cadeaucollectie inkopen @ Trends & Trade!