Only Natural: kleurrijk, verfijnd & echt van deze tijd!

van papier maché tot uitvouwbare kerstornamenten

Het assortiment van Only Natural is kleurrijk en bestaat uit o.a. kussens, aluminium potten & bakken en lampen, maar de nadruk ligt duidelijk op de prachtige producten die van papier gemaakt zijn. ‘’Met papier kun je veel kanten op, het geeft oneindig veel mogelijkheden. Je kunt papier continue vernieuwen, op een andere manier bewerken en iets nieuws bedenken en maken van papier. Dit houdt het voor ons zo leuk om hiermee te blijven werken.’’ aldus Ciska Jansen.

 

leuk weetje!

De papierfabrikant in India waarmee Only Natural werkt is op 18 jarige leeftijd de samenwerking aangegaan vanuit de zolderkamer bij zijn ouders. Nu is hij uitgegroeid tot grote fabrikant met vier werkplaatsen en veel werknemers. De arbeidsomstandigheden in zijn bedrijven is goed en dat is iets waar wij blij van worden. De producten van Only Natural zijn vernieuwend, anders, hip en écht van deze tijd!

 

Het bedrijf startte met voornamelijk papierproducten in 1983. In die tijd was het fairtrade- en ecologisch denken nog helemaal nieuw. Vandaag de dag is Only Natural trouw gebleven aan deze kernwaarden en bieden zij een uitgebreid assortiment ambachtelijke producten.