de wondere wereld van Kerst

Vanaf begin augustus is er een nieuwe kerstexposant aan de al uitgebreide lijst bijgekomen, namelijk Goodwill. De betoverende kerstcollectie van Goodwill is te vinden op het trendplein, een prominente plek bij de entree van Trends & Trade, waardoor u al bij binnenkomst geïnspireerd raakt voor het kerstseizoen. Al ruim 30 jaar is Goodwill een gevestigde waarde in de decoratiesector, met een uitgebreide en gevarieerde collectie kerstdecoraties en accessoires.

fantasievolle kerstproducten

Goodwill heeft een gedreven designteam in dienst die continue zorgen voor vernieuwing en fantasievolle producten die bruisen van originaliteit. Goodwill biedt een breed assortiment kerstdecoraties geschikt voor elke collectie, traditioneel maar met een eigentijdse touch!

producten direct inkopen

Bent u geïnspireerd door de presentatie op het Trendplein? Aan de achterzijde van het trendplein vindt u de items die zijn gebruikt voor deze presentatie én meer! Zien we u snel bij Trends & Trade?