Rex London

Bent u op zoek naar onderscheidend aanbod voor uw collectie? Breng dan een bezoekje aan de stand van Rex London bij Trends & Trade. Na een rondje door de stand van Rex heeft u gegarandeerd de leukste cadeauartikelen en homedecoratie op uw kar! Net een beetje anders, speels en ontzettend vrolijk; dat typeert het assortiment van Rex London!

Inkopen bij groothandel Rex London

Met de moderne, retro en vintage collecties voor jong én oud vindt u bij Rex London altijd de leukste aanvullingen voor uw onderneming. Rex biedt een breed assortiment met originele en trendy cadeaus voor kinderen en volwassenen, evenals een unieke collectie woonaccessoires en seizoensartikelen. Het ontwerpteam van Rex London werkt onvermoeibaar aan het creëren van nieuwe kleurrijke en speelse prints en patronen om de producten eruit te laten springen. Deze producten zijn door het eigen ontwerpteam gemaakt óf ze zijn liefdevol gekozen door hun getalenteerde ontwerp- en inkoopteams.

Rex London gifts en accessoires voor huis en tuin

In het assortiment van Rex London vindt u een divers aanbod. Kies bijvoorbeeld voor de originele Jumbo-opbergtas, de collectie lunchzakken en boodschappentassen, gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Niet alleen duurzaam maar ook opvouwbaar. Of ga voor de leukste paraplu’s, lieve nachtlampjes, thermosflessen, bamboe bordjes en ander tafelgerei zoals kinderbestekjes en lunchboxen, speelgoed, koffertjes, giftcards, tassen en nog veel meer.

Rex London leverancier

Waar Rex London goed in is, is het doorzetten van een bepaalde designlijn in een hele artikelgroep. Het lieve olifantje vindt u op de hele collectie tafelgerei. Zo ontstaat een hele herkenbare lijn. Ook populair zijn de eenhoorn prints, vrolijke krokodillen, leeuwtjes, schattige konijntjes, pandabeertje, bamboe bladeren en noem maar op. Deze speelse dessins zijn niet alleen voor kinderen zijn bedoeld. Ook voor volwassen zijn is de collectie heel aansprekend. Iedereen krijgt hier een glimlach van op zijn gezicht!

Bij de stand van Rex London bij Trends & Trade vindt u een speciaal gekozen selectie van de nieuwste en best verkopende artikelen. Kom dus ook een bezoek brengen aan deze vrolijke stand. Rex London is één van de tientallen leveranciers bij Trends & Trade; met ruim 20.000 m2 cash & carry hét meest complete B2B lifestyle inkoopcentrum van Nederland. 

1
1

D2.20

Na een rondje door de stand van Rex heeft u gegarandeerd uw kar volgeladen met de leukste cadeauartikelen en homedecoratie. Ook voor volwassen zijn is de collectie heel aansprekend. Iedereen krijgt hier een glimlach van op zijn gezicht!

Inezstyliste bij Trends & Trade

uw inkoopvoordelen:

  • 7 dagen per week geopend
  • meer dan 180 aanbieders
  • slechts één factuur
  • overzichtelijk assortiment
  • per stuk inkopen
  • gemakkelijk bereikbaar
  • gratis parkeren