Groothandel Mars & More Trends & Trade Venlo

Groothandel Mars & More

Groothandel Mars & More ontwerpt en distribueert living- en lifestyle producten. Met respect voor mens en milieu ontwikkelen zij mooie collecties die trendy zijn in de gift- en interieurshops, woninginrichting en tuincentra. Tot de collectie behoren grote en kleine dierenvellen, kapstokken, paraplu’s, seizoensartikelen, en many more!

Inkopen bij groothandel Mars & More

Onder het label Back2Nature ontwerpt groothandel Mars & More eerlijke producten, gemaakt van zoveel mogelijk natuurlijke materialen. Deze collectie is niet alleen leuk en mooi maar vooral ook functioneel. Groothandel Mars & More brengt op een verantwoorde wijze een stuk natuur terug in de leefomgeving.

Mars & More bij Trends & Trade

Groothandel Mars & More is één van de tientallen leveranciers bij Trends & Trade, hét meest complete B2B lifestyle inkoopcentrum van Nederland. Het enorme aanbod is afgestemd op de detaillist in de home-, gift- en garden branche en op de interieurprofessionals. Meer dan 180 exposanten hebben gezamenlijk ruim 500.000 artikelen overzichtelijk uitgestald staan bij Trends & Trade. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden.