Light & Living

groothandel Light & Living zit bovenop de laatste trends en ontwikkelingen en speelt daar razendsnel op in. De collectie van groothandel Light & Living is dan ook altijd actueel en aantrekkelijk voor een brede doelgroep. In de stand van groothandel Light & Living mix & match je zelf lampenkappen en lampvoeten naar eigen smaak. Want de mooiste stijl, is een eigen stijl.

Inkopen bij groothandel Light & Living

Bij groothandel Light & Living weten ze als geen ander hoe ze sfeer creëren met verlichting. Maar ook woondecoratie zoals windlichtjes, stoelen, bijzettafels, kussens en plaids behoren tot het grote assortiment.

Groothandel Light & Living

Light & Living is één van de tientallen groothandels bij Trends & Trade; met ruim 20.000 m2 cash & carry hét meest complete B2B lifestyle inkoopcentrum van Nederland. Het enorme aanbod is afgestemd op de detaillist in de home-, gift- en garden branche en op de interieurprofessionals. Meer dan 180 exposanten hebben gezamenlijk ruim 500.000 artikelen overzichtelijk uitgestald staan bij Trends & Trade. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden.

Locatie Light & Living  bij inkoopcentrum Trends & Trade

je vind de stand van Groothandel Light & Living op Locatie B.101 & L1.09

1
2
1

B1.01

2

L1.09

Bezoek de stand van Light & Living voor de kersen op de taart voor uw collectie. Maak de perfecte match van lampen, klein-meubelen en decoratie om uw collectie onweerstaanbaar te maken!

Inezstyliste bij Trends & Trade

uw inkoopvoordelen:

  • 7 dagen per week geopend
  • meer dan 180 aanbieders
  • slechts één factuur
  • overzichtelijk assortiment
  • per stuk inkopen
  • gemakkelijk bereikbaar
  • gratis parkeren
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com