Iron Art

Iron Art is een groothandel in woon- en tuinaccessoires. Zoals de bedrijfsnaam aangeeft is metaal het specialisme. De toevoeging `art` staat zowel voor artikel als artistiek. Iron Art werkt met eigen ontwerpers, wat resulteert in originele ideeën met een unieke uitstraling. Al sinds 1990 worden de artikelen verkocht onder de merknaam Iron Art, welke garant staat voor kwaliteit en functionaliteit.

Inkopen bij groothandel Iron Art

Bij Iron Art vindt u elk seizoen nieuwe designs. In de zomer vindt u vrolijke tuindecoratie zoals rozen of zonnebloemen in de bekende rustieke roeststijl van maar liefst 1,5 meter hoog of prachtige plantenbakken op hoge voet. Echte eye-catchers voor elke tuincollectie. De artistieke producten zijn in vele vormen en maten verkrijgbaar. Naast tuinaccessoires vindt u bij Iron Art glaswerk in diverse kleuren en vrolijke objecten, geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis.

Iron Art leverancier

Iron Art is één van de vele leveranciers bij Trends & Trade; met ruim 20.000 m2 cash & carry hét meest complete B2B lifestyle inkoopcentrum van Nederland. Het ruime aanbod is afgestemd op de detaillist in de home-, gift- en gardenbranche en op de interieurprofessionals. Meer dan 180 exposanten hebben gezamenlijk ruim 500.000 artikelen overzichtelijk uitgestald staan bij Trends & Trade. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar u de artikelen kunt vinden.

1

Gebruik de unieke decoratieartikelen van Iron Art eens in uw etalage! Een origineel resultaat gegarandeerd.

Inezstyliste bij Trends & Trade

uw inkoopvoordelen:

  • 7 dagen per week geopend
  • meer dan 180 aanbieders
  • slechts één factuur
  • overzichtelijk assortiment
  • per stuk inkopen
  • gemakkelijk bereikbaar
  • gratis parkeren