Smulders Deco: toffe figuurkaarsen met geur 

Smulders Deco is dé specialist met schitterende, garden – home – deco sfeerartikelen en unieke promotionele gifts. Met passie en precisie vervaardigen wij niet alledaagse producten voor onze klanten zodat deze hun consument altijd weer iets verrassends kunnen brengen.

Verbluffende details van de kaarsen… 

Het assortiment bestaat uit premium figuurkaarsen en premium betonkaarsen met geur. Ieder kwartaal zal ons assortiment wijzigen met nieuwe vormen en kleuren. Wij leveren momenteel meer dan 100 vormen, 40 kleuren en 12 geuren. Iedere kaars en betonkaars is een handvervaardigde en wordt met zorg geproduceerd met verbluffende details. De verpakking is schitterend en deze premium kaarsen zijn dan ook dermate geschikt als cadeaukaarsen die het hele jaar door gegeven en/of verkocht kunnen worden. De vormen zijn van ludiek tot aan cool of van sentimenteel tot vertederende dieren.

Voor iedere persoon is er wel een kaars te vinden die bij hem/haar past of die het interieur een frisse nieuwe look geeft. Vergeet bij uw volgende bezoek zeker niet om een kijkje te nemen in de stand van Smulders Deco op locatie G2.11 en voeg deze toffe kaarsen toe aan uw assortiment gifts en woonaccessoires om uw collectie met een uniek aanbod te verbreden.

1

Bij exposant De Stip International vindt u authentieke producten met een rustieke uitstraling. Een tikje vintage, leuk als aanvulling op uw assortiment cadeau’s of woonaccessoires! Ook eyecatchers voor uw etalage scoort u bij De Stip International.

Inezstyliste bij Trends & Trade

uw inkoopvoordelen:

  • 7 dagen per week geopend
  • meer dan 180 aanbieders
  • slechts één factuur
  • overzichtelijk assortiment
  • per stuk inkopen
  • gemakkelijk bereikbaar
  • gratis parkeren