logo_thegreatbritishgardencompany_trends&trade

Groothandel The Great British Garden Company 

Groothandel The Great British Garden Company is een onafhankelijk bedrijf uit de historische stad Augsburg in Duitsland. Zij verkopen een brede collectie aan tuinartikelen en richten zich hiermee vooral op Professionele tuinders, hobby tuinders en tuin liefhebbersHet is een van origine Engels bedrijf dat gebruik maakt van mix van moderne en traditionele technieken om hun producten te fabriceren. The Great British Garden Company vindt dat hun producten een positieve bijdragen moeten leveren aan mens en milieu. Dit hoeft echter niet ten koste te gaan van stijl en kwaliteit 

Inkopen bij The Great British Garden Company 

De producten van The Great British Garden Company zijn van traditionele Engelse stijl en van hoge kwaliteitZe maken gebruik van FSC Certified hout en natuurlijke en duurzame materialen. The Great British Garden Company verkoopt voornamelijk traditioneel tuingereedschap, tuinhandschoenen, gieters, koord en touw, zaden, een verzorgingsserie van tuinzeep en handcrèmes en nog veel meer voor de tuin. Met de producten van The Great British Garden Company draag je dus bij aan een beter milieu en haal je traditioneel, kwalitatief tuingereedschap in huis.  

The Great British Garden Company bij Trends & Trade  

Groothandel The Great British Garden Company is één van de tientallen leveranciers bij Trends & Trade, hét meest complete B2B lifestyle inkoopcentrum van Nederland. Het enorme aanbod is afgestemd op de detaillist in de home-, gift- en garden branche en op de interieurprofessionals. Meer dan 180 exposanten hebben gezamenlijk ruim 500.000 artikelen overzichtelijk uitgestald staan bij Trends & Trade. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden. Je vind de stand van The Great British Garden Company op locatie L2.44 bij Trends & Trade.