Groothandel Rex London

Ben jij op zoek naar onderscheidend aanbod voor uw collectie? Breng dan een bezoekje aan de stand van groothandel Rex London bij Trends & Trade. Na een rondje door de stand van groothandel Rex heb jij gegarandeerd de leukste cadeauartikelen en homedecoratie op jouw kar! Net een beetje anders, speels en ontzettend vrolijk; dat typeert het assortiment van Rex London!

Voor jong en oud

Met de moderne, retro en vintage collecties voor jong én oud vind je bij groothandel Rex London altijd de leukste aanvullingen voor jouw onderneming. Groothandel Rex London biedt een breed assortiment met originele en trendy cadeaus voor kinderen en volwassenen, evenals een unieke collectie woonaccessoires en seizoensartikelen. Het ontwerpteam van groothandel Rex London werkt constant aan het creëren van nieuwe kleurrijke en speelse prints en patronen om de producten eruit te laten springen. Deze producten zijn door het eigen ontwerpteam gemaakt óf ze zijn liefdevol gekozen door hun getalenteerde ontwerp- en inkoopteams.

breed assortiment aan gifts en accessoires voor huis en tuin

In het assortiment van groothandel Rex London vind je een divers aanbod. Kies bijvoorbeeld voor de originele Jumbo-opbergtas, de collectie lunchzakken en boodschappentassen, gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Niet alleen duurzaam maar ook opvouwbaar. Of ga voor de leukste paraplu’s, lieve nachtlampjes, thermosflessen, bamboe bordjes en ander tafelgerei zoals kinderbestekjes en lunchboxen, speelgoed, koffertjes, giftcards, tassen en nog veel meer.

Rex London bij inkoopcentrum Trends & Trade

Waar groothandel Rex London goed in is, is het doorzetten van een bepaalde designlijn in een hele artikelgroep. Het lieve olifantje vindt u op de hele collectie tafelgerei. Zo ontstaat een hele herkenbare lijn. Ook populair zijn de eenhoorn prints, vrolijke krokodillen, leeuwtjes, schattige konijntjes, pandabeertje, bamboe bladeren en noem maar op. Deze speelse dessins zijn niet alleen voor kinderen zijn bedoeld. Ook voor volwassen zijn is de collectie heel aansprekend. Iedereen krijgt hier een glimlach van op zijn gezicht!

Bij de stand van groothandel Rex London bij Trends & Trade vind je een speciaal gekozen selectie van de nieuwste en best verkopende artikelen. Kom dus ook een bezoek brengen aan deze vrolijke stand. Rex London is één van de tientallen groothandels bij Trends & Trade; met ruim 20.000 m2 cash & carry hét meest complete B2B lifestyle inkoopcentrum van Nederland. 

Locatie Rex London bij Trends & Trade Venlo

Je vind de stand van Rex London op Locatie D2.20.

1
1

D2.20

Bij groothandel Rex London vind je de leukste cadeauartikelen en homedecoratie. Voor jong én oud. Iedereen krijgt hier een glimlach van op zijn gezicht!

Imkecontent creator & styliste bij PW Markets

uw inkoopvoordelen:

  • 7 dagen per week geopend
  • meer dan 180 aanbieders
  • slechts één factuur
  • overzichtelijk assortiment
  • per stuk inkopen
  • gemakkelijk bereikbaar
  • gratis parkeren