Trands&trade-prospectt-logo

Groothandel Prospectt

Groothandel Prospectt is een inspirerend merkenhuis met een mooie stand op het trend-plein in onze cash & carry. De collecties aan woonaccessoires en geschenken van de merken Leef en Bitossi is begin 2020 uitgebreid met een aantal nieuwe merken met een bijzonder mooie collectie. de merken Nkuku, Equa, Lie Gourmet, Cool Soap & Men’s society zijn de nieuwe merken met toffe accessoires en gifts.

Inkopen bij Prospectt

Leeff: Leeff bedenkt, ontwerpt en produceert producten die verrassend en inspirerend zijn. De items zijn nét even anders zijn en bezorgen ons een glimlach of warm gevoel. passie voor het leven, daar staat Leeff voor.

Nkuku: Nkuku ontwerpt handgemaakte woon- en lifestyleproducten die over de hele wereld worden gemaakt. Het merk combineert tijdloos design met traditionele skills en natuurlijke materialen. Resultaat is een unieke collectie geïnspireerd op de natuur. Ieder product heeft een verhaal te vertellen!

Equa: MyEqua, dit merk produceert prachtige Equa drinkflessen en werkt met lokale ambachtslieden samen voor de productie van de flessen en de accessoires zoals de hoezen van vilt. Maar liefst 10% van de netto winst van dit bedrijf gaat naar goede doelen op het gebied van milieu en milieuvoorlichting. NICE!

Lie Gourmet: Dit jonge Scandinavische merk heeft een mooie collectie food-items met een stoer, uniek design. De combinaties van ingrediënten uit Frankrijk zijn daarnaast smaakvol en onderscheidend.

Cool soap: Cool Soap staat graag dicht bij de natuur en heeft in iedere zeep olijfolie verwerkt, het nummer één landbouw product in Griekenland. Traditionele zeep in een modern jasje gestoken, met respect voor natuur, mens en dier.

Men’s society: De collectie van het Britse merk bestaat uit een reeks luxe cadeaukits en accessoires voor mannen. De items hebben een luxe design en humor, alles om een lach op je gezicht te bezorgen. De cadeaukits zijn met grote zorg gemaakt van natuurlijke ingrediënten en niet op dieren getest, daar worden wij blij van!

Prospectt bij Trends & Trade

Groothandel Prospectt is één van de tientallen leveranciers bij Trends & Trade, hét meest complete B2B lifestyle inkoopcentrum van Nederland. Het enorme aanbod is afgestemd op de detaillist in de home-, gift- en garden branche en op de interieurprofessionals. Meer dan 180 exposanten hebben gezamenlijk ruim 500.000 artikelen overzichtelijk uitgestald staan bij Trends & Trade. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden. Je vind de stand van Prospectt op het trendplein (tegenover de receptie) bij Trends & Trade.