poletopole-trends&trade-exposant-b2b-inkoopcentrum

Interieur groothandel

Interieur groothandel Pole to Pole is opgericht in 1996 in Rotterdam. Ze maken veel gebruik van het havengebied van deze internationale stad. Ze vinden hun inspiratie voor de collecties door veel te reizen en zo meubels van over de hele wereld te halen. De interieur groothandel is een echt familiebedrijf met een passie voor reizen. Zo beheert het bedrijf elke schakel van de supply chain van product tot eindgebruiker. Hierdoor kunnen ze eerlijke handel garanderen en weten ze waar de producten vandaan komen. Hun doel is dan ook een unieke plek te creëren waar mensen graag thuiskomen. Het is een passie van de familie om de hedendaagse mode en snel veranderende ontwerpen te combineren met lokaal vakmanschap van over de hele wereld

Interieur inkopen

Groothandel Pole to Pole biedt een uitgebreide collectie door unieke en gereproduceerde meubels uit de hele wereld te combineren. Ze waarderen de verschillende vaardigheden en vakmanschap van over de hele wereld en combineren dit met een breed assortiment stoelen. De producten zijn ontworpen met de liefde voor recyclebare lokale materialen, grondstoffen zoals schelpen en materialen van hoogwaardige kwaliteit.

Inkopen bij Trends & Trade

Interieur groothandel Pole to Pole is één van de tientallen leveranciers bij Trends & Trade, hét meest complete B2B lifestyle inkoopcentrum van Nederland. Het enorme aanbod is afgestemd op de detaillist in de home-, gift- en garden branche en op de interieurprofessionals. Meer dan 180 exposanten hebben gezamenlijk ruim 500.000 artikelen overzichtelijk uitgestald staan bij Trends & Trade. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden. Je vind de stand van Pole to Pole op locatie D2.01 bij Trends&Trade.