Logo-luimes&luimes-Trends&trade

Groothandel Luimes & Luimes

Groothandel Luimes & Luimes is een dynamisch en ambitieus bedrijf met enorm veel passie en ruim 45 jaar ervaring op het gebied van woningdecoratie. En dat zie je aan de producten. De artikelen zijn Verrassend, vernieuwend, kleurrijk, uitdagend en onderscheidend!

Inkopen bij Villa Pottery by Luimes & Luimes

Bij Trends & Trade voert Luimes & Luimes de collectie Ville Pottery by Luimes & Luimes. Dit is een voortdurend wisselend assortiment. Alle producten zijn van eigen ontwerp of worden met de grootst mogelijke zorg geselecteerd, passend binnen de stijlvolle lijn van producten. “Villa Pottery” staat bekend om haar kwaliteit, speciale glazuren, karakter en afwerking. Bijna alles is uit voorraad leverbaar en dat tegen een eerlijke, betaalbare prijs.

Luimes & Luimes bij Trends & Trade

Groothandel Luimes & Luimes is één van de tientalle leveranciers bij Trends & Trade, hét meest complete B2B lifestyle inkoopcentrum van Nederland. Het enorme aanbod is afgestemd op de detaillist in de home-, gift- en garden branche en op de interieurprofessionals. Meer dan 180 exposanten hebben gezamenlijk ruim 500.000 artikelen overzichtelijk uitgestald staan bij Trends & Trade. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden. Je vind de stand van Luimes & Luimes op locatie B2.01a bij Trends & Trade.