Kayoom-logo-trends&trade-inkoopcentrum-venlo

Woonaccessoires groothandel Kayoom

Woonaccessoires groothandel Kayoom is een van origine Duitse firma opgericht in 2011. Zij vinden het belangrijk dat hun klanten met een goed gevoel thuiskomen. Comfort staat daarom hoog in het vaandel bij Kayoom. De prioriteit van Kayoom is om interieur voor de klant een fluitje van een cent te maken. Dit doen zij door nauw samen te werken met verschillende ontwerp- en ontwikkelingsteams.

Inkopen bij Kayoom

Groothandel Kayoom staat vooral bekend om haar tapijten. Ze hebben dan ook 1.000 verschillende tapijtmodellen in ongeveer 850 uitvoeringen. Naast tapijten hebben ze ook een brede collectie aan woonaccessoires. De collectie bestaat uit meubels, tapijten, lampen, woonaccessoires, textiel, kindermeubels en tuinartikelen.

Kayoom bij Trends & Trade

Woonaccessoires groothandel Kayoom is één van de tientallen leveranciers bij Trends & Trade, hét meest complete B2B lifestyle inkoopcentrum van Nederland. Het enorme aanbod is afgestemd op de detaillist in de home-, gift- en garden branche en op de interieurprofessionals. Meer dan 180 exposanten hebben gezamenlijk ruim 500.000 artikelen overzichtelijk uitgestald staan bij Trends & Trade. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden. Je vind de stand van Kayoom op locatie L1.19 bij Trends & Trade.