Groothandel GINGER Lifestyle

Groothandel GINGER is een lifestyle bedrijf dat al ruim 17 jaar in Thailand gevestigd is. GINGER wil mensen inspireren om van elk moment een speciaal moment te maken. Leef vrolijk, kleurrijk en ‘give a smile tot he world’ is de slogan van GINGER!

Inkopen bij GINGER Lifestyle

De GINGER collectie bestaat voor een groot gedeelte uit melamine servies van topkwaliteit. Daarnaast lifestyle producten voor binnen en buiten. Kleur, originele, eigenzinnige designs zijn niet weg te denken bij GINGER. De producten van GINGER zijn veilig en leuk om te gebruiken, handgemaakt, met aandacht, vakmanschap en liefde.

GINGER Lifestyle bij Trends & Trade

Groothandel GINGER is één van de tientallen leveranciers bij Trends & Trade, hét meest complete B2B lifestyle inkoopcentrum van Nederland. Het enorme aanbod is afgestemd op de detaillist in de home-, gift- en garden branche en op de interieurprofessionals. Meer dan 180 exposanten hebben gezamenlijk ruim 500.000 artikelen overzichtelijk uitgestald staan bij Trends & Trade. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden. Je vind de stand van GINGER op locatie A2.20 bij Trends & Trade.