logo_decoratietakken_trends&trade_venlo

Groothandel Decoratietakken 

Groothandel decoratietakken heeft al 20 jaar ervaring met het telen van allerlei soorten kronkelwilgen en decoratietakken. Het is een van origine Nederlands bedrijf maar ondertussen exporteren ze naar bedrijven over de hele wereld.  Decoratietakken doet alle productie van de artikelen zelf, hierdoor kunnen ze unieke en milieuvriendelijke artikelen leveren.  

Inkopen bij Decoratietakken 

Decoratietakken verkoopt verschillende soorten decoratietakken en kronkelwilgenDeze takken worden in allerlei kleuren en vormen verkocht. Voorbeelden hiervan zijn producten in natuurlijke, geverfde en zelfs glitterende vorm. Daarnaast verkoopt Decoratietakken ook allerlei producten van natuurlijk hout. Ze hebben een groot assortiment en blijven dit constant uitbreiden. Dus voor unieke artikelen ben je bij Decoratietakken aan het juiste adres.  

Decoratietakken bij Trends & Trade  

Groothandel Decoratietakken is één van de tientallen leveranciers bij Trends & Trade, hét meest complete B2B lifestyle inkoopcentrum van Nederland. Het enorme aanbod is afgestemd op de detaillist in de home-, gift- en garden branche en op de interieurprofessionals. Meer dan 180 exposanten hebben gezamenlijk ruim 500.000 artikelen overzichtelijk uitgestald staan bij Trends & Trade. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden. Je vind de stand van Decoratietakken op locatie L2.42 bij Trends & Trade.