logo-cozinezz-groothandel-servies-woonaccessoires-geschenken-trendstrade-grosshandel-geschenkartikel

Servies groothandel Cozinezz

Cozinezz verkoopt voornamelijk producten uit Europa. De oprichters van Cozinezz vinden het belangrijk lokale bedrijven te steunen. Cozinezz verkoopt producten met een verhaal er achter. Een van hun kernwaardes is daarom ook transparantie. Hiermee doelt Cozinezz op de eerlijkheid en openheid naar hun klanten toe. De slogan van Cozinezz is: Let us think about the possibilities to make home even more home.

Inkopen bij Cozinezz

Groothandel Cozinezz verkoopt voornamelijk woonaccessoires rondom de gedekte tafel zoals servies, en voorraadpotten daarnaast verkopen ze ook verschillende soorten kaarsen. Deze artikelen worden in kleine oplage geproduceerd in Europa. Cozinezz vindt het belangrijk dat de producten onder eerlijke omstandigheden zijn geproduceerd.

Cozinezz bij Trends & Trade Venlo

Servies groothandel Cozinezz is één van de tientallen leveranciers bij Trends & Trade, hét meest complete B2B lifestyle inkoopcentrum van Nederland. Het enorme aanbod is afgestemd op de detaillist in de home-, gift- en garden branche en op de interieurprofessionals. Meer dan 180 exposanten hebben gezamenlijk ruim 500.000 artikelen overzichtelijk uitgestald staan bij Trends & Trade. Iedere exposant heeft zijn eigen ruimte, waar jij de artikelen kunt vinden. Je vind de stand van Cozinezz op locatie J2.04 bij Trends & Trade.