horeca- en geschenkartikelen van Aerst N.V.

Al twee generaties lang ontwikkelt en verdeelt het familiebedrijf Aerts huishoud-, horeca- en geschenkartikelen van toonaangevende en hedendaagse merken zoals Salt&Pepper en Yong. Aerts verdeelt eigentijdse, competitieve producten die een breed publiek aanspreken.

Met het merk Salt&Pepper kunt u elk huis een alledaagse elegantie geven die bij elke gelegenheid past. Sinds de lancering in 1995 staat Salt&Pepper bekend voor het ontwerpen van eigentijdse woonaccessoires. Salt&Pepper ontwikkelt steeds hoogwaardige collecties die gebaseerd zijn op innovatie, kwaliteit en betaalbaarheid. Salt&Pepper is geïnspireerd door mode- en designtrends van over de hele wereld. Yong biedt degelijke en hedendaagse producten waarbij een uniek en vaak minimalistisch design en een optimale ‘prijs-kwaliteitsverhouding’ voorop staan. Elk product uit de Yong collectie wordt tijdens de ontwikkelingsfase uitgebreid getest op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid, zonder daarbij het design uit het oog te verliezen.

Salt & Pepper

Bij Salt&Pepper ligt de nadruk op producten die aansluiten bij de mode- en designtrends van het moment, terwijl we met Yong hedendaagse producten op de markt brengen met een uitzonderlijke prijs-kwaliteitsverhouding.