VERLICHTING

voor lampen in alle soorten en maten bent u bij Trends & Trade aan het juiste adres

verlichting volgens de laatste trends
Inkoopcentrum Trends & Trade zit bovenop de laatste trends en inspireert u door vele eigen presentaties en die van tientallen leveranciers. Voor lampen in alle soorten en maten, inclusief lampenkappen, hanglampen en meer bent u hier op de juiste plek. In de cash & carry van 20.000 m2 staan tientallen leveranciers waar u naar hartenlust lampen en bijhorende accessoires kunt inkopen.

exposanten met hip assortiment
Op zoek naar verlichting als aanvulling op uw assortiment? Dan mag u de stand van Light & Living bij Trends & Trade niet overslaan. Light & Living is bij uitstek dé exposant als het gaat om lampen, lampenkampen en toebehoren. Daarnaast presenteert Light & Living de producten op een inspirerende manier. De enorme stand bestaat uit verschillende stijlkamers met de mooiste presentaties. Naast Light & Living zijn er exposanten als Present Time, The Goround, Lifestyle, Elzet en many more met een hip assortiment lampen.

creëer de juiste sfeer
Niets beïnvloedt sfeer meer dan verlichting. Hippe lampen en accessoires in uw collectie zijn natuurlijk onmisbaar, maar ook de juiste verlichting in uw winkel doet uw verkopen goed. Zorg ervoor dat uw etalage en winkelpresentaties mooi uitgelicht zijn.

onze exposanten met verlichting aanbod

bij deze exposanten vindt u verlichtingsartikelen

1

Dreamlights

2

Deko Trends

3

Cotton Ball lights

4

Avandi

5

8 Seasons Design

6

Housevitamin

7

HV Peter Jungbluth

8

Evenaar

9

Present Time

10

Light & Living

11

Lifestyle B.V.

12

Lauco

13

De Stip International

14

Light & Living

15

Elzet

16

Goround Interior

17

Evenaar

18

Hoogendam Interiors

19

Light & Living