TUINDECORATIE

naast de vele interieurproducten vindt u volop inspiratie en producten als tuindecoratie

hét inkoopcentrum voor professionals in de home-, gift- en gardenbranche
Naast de vele interieurproducten biedt Trends & Trade volop inspiratie en producten als tuindecoratie. Verschillende exposanten hebben een assortiment dat naadloos aansluit bij de categorie Garden. Denk aan beelden, klein meubelen en accessoires die niet mogen ontbreken in een collectie voor de tuin.

let’s go outside!
Heeft u een assortiment of stylingproject waarbij aandacht is voor de tuin? Dan zijn tuinhandschoenen, gereedschap, tuinmeubelen en potten voor buiten wellicht mooie aanvulling op uw collectie. Bezoek dan bijvoorbeeld leveranciers Garden Girl of Iron Art, waar u een ruim assortiment tuindecoratie vindt. Ook Capi Europe is een van de exposanten waar ‘buiten’ centraal staat.

https://www.youtube.com/watch?v=thfNE7KEKEc

elk seizoen een ruim aanbod
Het voorjaar is natuurlijk hét seizoen waar consumenten de tuin in gaan om hun buitenverblijf voor te bereiden op het buitenseizoen. Bij Trends & Trade vindt u volop barbecues, tuinkussens, windlichten en andere accessoires die onmisbaar zijn in de tuin. Maar ook in het najaar is er volop aanbod voor buiten te vinden bij Trends & Trade. Denk aan fakkels, dikke plaids en meer!

onze exposanten met tuindecoratie aanbod

bij deze exposanten vindt u tuindecoratie artikelen

1

Capi Europe

2

Capi Europe

3

H&H Collections

4

Tarne Gmbh

5

Gerry’s Garden

6

Gerry’s Garden Roest

7

Garden Girl

8

Iron Art

9

originalpaul Steinfiguren Manufaktur

10

Exner

11

Esschert Design

12

Esschert Design

13

8 Seasons Design

14

Dreamlights

15

HV Peter Jungbluth

16

Van der Leeden Mandwerk