POTTERIE

potten en vazen van tientallen exposanten onder één dak

potten en vazen van tientallen leveranciers
Bij B2B inkoopcentrum Trends & Trade vindt u potten en vazen van tientallen exposanten onder één dak. Potten van keramiek, aardewerk, glas, riet, rotan, hout en meer. In alle denkbare stijlen, kleuren, vormen en maten! Tientallen exposanten presenteren hun aanbod elk in een eigen stand. Tijdens een inkoopbezoek koopt u per stuk in en rekent u aan de centrale kassa af.

voor binnen en buiten
Naast de talloze potten voor binnen gebruik hebben verschillende aanbieders potten die geschikt zijn voor buiten. Bijvoorbeeld Capi Europe waar u eigentijdse binnen- én buitenpotten vindt. De potten staan bekend om hun lichte gewicht en unieke design. Daarnaast zijn Capi potten UV- en weersbestendig. De nieuwe Tutch-lijn is bovendien volledig vorstbestendig en breekproef. Het hoge afwerkingsniveau en de natuurlijke uitstraling maakt een Capi-pot compleet. De kunststof bloempotten uit de Tutch-serie zijn niet te onderscheiden van echt steen.

bloempotten, spaarpotten en snoeppotten
Bij potterie denken we meteen aan bloempotten en vazen voor binnen en buiten, deze zijn alom vertegenwoordigd bij Trends & Trade. Daarnaast vindt u bij Trends & Trade een groot aanbod spaarpotten in vele vormen en ook snoeppotten!

onze exposanten met potterie aanbod

bij deze exposanten vindt u potterie artikelen

1

Daan Kromhout

2

Carlos Gomes

3

Capi Europe

4

Avandi

5

Silke Daut XO dsgn

6

Housevitamin

7

Scheulen

8

Hendriks Deco

9

HDN Waalwijk

10

Fidrio

11

The Family House

12

Periglass

13

Jelle Quint

14

Scheulen

15

Capi Europe

16

Bob

17

Amennis Trading

18

Sommerfield Home Decorations

19

Van Mil en zn.

20

Bettin