KUNSTBLOEMEN

verschillende exposanten bij Trends & Trade zijn gespecialiseerd in distribueren van kunstbloemen

gespecialiseerde leveranciers in kunstbloemen
Verschillende exposanten bij Trends & Trade zijn gespecialiseerd in distribueren van kunstbloemen. Hier vindt u volop zijdenbloemen en planten die lastig te onderscheiden zijn van het echte werk. Gebruik Orchideeën, Lelies, Gerbera’s, Magnolia’s en andere veel gekochte bloemen als decoratie in uw winkel. Kleed er vazen, potten of uw etalage mee aan en breng sfeer in uw winkel met kleurrijke of groene kunstbloemen.

bloemen en planten niet van echt te onderscheiden
De bloemen en planten van bijvoorbeeld bij exposanten De Jong en zn. en Colours & Green zijn van hoge kwaliteit. U vindt gangbare bloemen maar ook exotische bloemen en planten gemaakt van zijden en kunststof. Grote en kleine bloemen voor decoratie of verkoop in uw winkel.

inkoopboulevard Flora Trade Parc
Trends & Trade is onderdeel van het Flora Trade Parc Venlo. Voor verse snijbloemen bezoekt u ‘buurman’ Florazon op het Flora Trade Parc Venlo. Op het Flora Trade Parc vindt u het grootste en meest veelzijdige aanbod flowers & design van Europa. Een inspirerende en trendsettende B2B inkoopboulevard voor bloemisten, tuincentra en woon- en cadeauwinkels. Op één locatie bieden veertien toonaangevende bedrijven gezamenlijk een volledig en exclusief aanbod.

onze exposanten met kunstbloemen in hun aanbod

bij deze exposanten vindt u kunstbloemen

1

Couronne

2

Colours & Green

3

W. de Jong en zn.

4

Fidrio

5

Iphigenie Metzler

6

Scheulen

7

Corios

8

Housevitamin

9

Bloemetjes & Zo