KAARSEN

een breed aanbod kaarsen; van waxinelichtje tot fakkel!

alle vormen en maten, kaarsen voor elke gelegenheid
Er zijn maar weinig collecties in de home-, gift- en gardenbranche waarin kaarsen niet passen. Van geurkaarsen tot rustieke stomp- en dinerkaarsen, van fakkels en toortsen voor buiten tot waxinelichtjes voor op tafel. Exemplaren met vrolijke opdruk of soya kaarsen van vegetarisch vet. Bij Trends & Trade vindt u kaarsen voor elke gelegenheid en in alle vormen en maten.

windlichten en lantaarns bij tientallen leveranciers
Een theelichtje wordt pas echt gezellig als hij in een leuk houdertje staat. Daarom vindt u bij Trends & Trade onmisbare windlichten, waxinelichthouders en lantaarns. Moderne varianten passend in elke collectie of juist romantische landelijke exemplaren. Ook grote schalen en houten planken waarop u windlichten en stompkaarsen kunt presenteren zijn alom vertegenwoordigd.

geurkaarsen van verschillende vooraanstaande merken en groothandels
Niet alleen robuuste exemplaren, fakkels en theelichtjes behoren tot het grote assortiment, ook geurkaarsen vindt u van vele merken bij Trends & Trade. Maak uw collectie cadeaus of woondecoratie compleet met de lekkerste geuren en verleid uw klanten met een heerlijke geur in uw winkel!

onze exposanten met kaarsen in hun aanbod

bij deze exposanten vindt u kaarsen

1

Branded by

2

Ambiente Europe BV

3

Greenpark International B.V.

4

Sfeerpunt

5

Rustik Lys

6

Rijnberk Import

7

Pomax

8

Padia.nl

9

P&D Collections Wax-Lyrical

10

Lifestyle B.V.

11

Home Society by Joker Import

12

Lumento

13

Home Delight