GLASWERK

het meest complete aanbod van glazen producten

potten, drinkglazen en vazen; volop glaswerk!
Bij B2B inkoopcentrum Trends & Trade presenteren tientallen leveranciers en groothandels hun collecties elk in een eigen stand. In de cash & carry van 20.000 m2 vindt u verschillende leveranciers die zich specialiseren in glaswerk. Zo vindt u er bijvoorbeeld Hunter Glassware met een groot assortiment en Hakbijl met een kleurrijke collectie.

vazen en potten van glas
Verschillende leveranciers en groothandelaren hebben een aanbod dat onmisbaar is voor bijvoorbeeld de bloemisterij. Deze exposanten bieden potten en vazen in vele vormen, kleuren en maten van glas. Naast strak en modern glaswerk vindt u mondgeblazen vazen en potten (en in het juiste seizoen natuurlijk ook kerstballen!). Ook de hippe hangvazen zijn in vele uitvoeringen, waaronder glas, in veel stands aanwezig. Daarnaast bieden veel exposanten schalen, buisjes en andere ideale ondergronden voor bloemarrangementen.

drinkglazen, drankdispensers en meer
Denk bij glazen producten ook aan horeca-toebehoren zoals drinkglazen, schenkkannen en dispensers. Snoeppotten, schalen, borden, stolpen en andere presentatiemogelijkheden zijn in veelvoud in glazen uitvoering verkrijgbaar bij Trends & Trade. Bezoek Trends & Trade en ontdek de talloze mogelijkheden en oplossingen in glas bij verschillende leveranciers.

onze exposanten met glaswerk aanbod

bij deze exposanten vindt u glaswerk artikelen

1

Daan Kromhout

2

Silke Daut XO dsgn

3

Hakbijl

4

Hunter Glassware

5

Pomax

6

Periglass

7

Mrs. BLOOM

8

Light & Living

9

HDN Waalwijk

10

H. Pijls en zn.

11

Decostar

12

Delta Vertriebs

13

Kersten

14

Kersten

15

Sommerfield Home Decorations

16

Van Mil en zn. – I2.17

17

Light & Living